Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kers: "Deju soļus man iemācīja Heinekena kungs"

Andrejs Siliņš

Kers: "Deju soļus man iemācīja Heinekena kungs"
Stefens Karijs un Stīvs Kers
Foto: AP / Scanpix

Komentējot interesantu video no Stefena Karija dzimšanas dienas ballītes, kas parādījies sociālajos tīklos, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers atjokoja, ka video redzamos deju soļus trenerim iemācījis Heinekena kungs.

14. martā Stefam Karijam bija 30. dzimšanas diena un pasākumā par godu apaļajai jubilejai izcēlās ne tikai spēlētāji, bet arī treneri. To starpā arī "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers un viņa asistents Maiks Brauns, kurš savulaik septiņas sezonas strādājis arī par galveno treneri citos NBA klubos un 2009. gadā tika atzīts arī par līgas labāko treneri.

Kādas dziesmas laikā uz skatuves kāpa gan Kers, gan Brauns, pirmajam rokās bija arī mikrofons, un kopā ar spēlētājiem treneri ļāvās brīviem deju soļiem mūzikas ritmos. Vēlāk preses konferencē pirms "Warriors" gaidāmās spēles pret "Spurs" Keram tika vaicāts komentārs par video redzamo.

Treneris atjokoja, ka šādus deju soļus viņam iemācījis Heinekena kungs, atsaucoties uz "Heineken" alu: "Tos veicināja labs mans draugs Heinekena kungs. Heinekena kungs man šos soļus iemācīja."

52 gadus vecais Kers par "Warriors" galveno treneri tika iecelts 2014. gadā un piecas tur pavadītās sezonas ir vienīgā Kera pieredze trenera darbā. Tas gan nav traucējis aizvest "Warriors" līdz diviem čempiontituliem un 2016. gadā tikt atzītam par NBA sezonas labāko treneri.

Izmantotie resursi:
https://finance.yahoo.com/news/stev...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-19 11:08, pirms 6 gadiem
Welcome to Sportacentrs, ielikt ziņu, kura bija populārā tā publicēšanas dienā 14.martā, labāk nogaidīt un ielikt to 19.martā 😁