Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Del Potro pirms spēles pret Džokoviču iesprūst olimpiskā ciemata liftā

Andrejs Siliņš

Del Potro pirms spēles pret Džokoviču iesprūst olimpiskā ciemata liftā
Huana Martina Del Potro pašbilde salūzušajā liftā

Argentīniešu tenisists Huans Martins Del Potro, kuram šonakt paredzēta pirmā spēle Riodežaneiro olimpisko spēļu turnīrā pret Novaku Džokoviču, dienas laikā iesprūdi olimpiskā ciemata liftā, kur pavadījis 40 minūtes līdz beidzot ticis brīvībā.

Del Potro, kurš savulaik triumfēja "US Open", bet pēdējā laikā vairāk cīnījies ar veselības likstām nekā pretiniekiem un šogad piedalījies vien desmit turnīros, pasaules rangā atrodas 145. vietā. Pirmā cīņa olimpisko spēļu turnīrā arī sagaidāma ārkārtīgi smaga, jo pretī stāsies pasaules ranga līderis Novaks Džokovičs no Serbijas.

Spēles diena Del Potro nesākās labi, jo brīdī, kad tenisists bija devies no mājvietas olimpiskajā ciematā uz kortu, lifts, kurā Del Potro atradās, vienkārši apstājās. Brīdi vēlāk izslēdzās arī gaismas, un Del Potro bija spiests gaidīt palīdzību. Kā jau jebkurš 21. gadsimta cilvēks ar viedtālruni, Del Potro nolēma, ka tas ir īstais laiks, lai uzņemtu pašbildi.

Pēc ilgākas gaidīšanas Del Potro tika izglābts no sabojātā lifta un tumsas tajā, un to paveica Argentīnas handbola izlases pārstāvji.

Izmantotie resursi:
Business Insider

  +4 [+] [-]

, 2016-08-08 11:43, pirms 8 gadiem
Pēc šīs spēles, del Potro tagad katrā nākamajā turnīrā vēlēsies iesprūst liftā.