Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases futbolists metas tribīnēs, lai pārmācītu nekaunīgu līdzjutēju

Andrejs Siliņš

Anglijas izlases futbolists metas tribīnēs, lai pārmācītu nekaunīgu līdzjutēju
Eriks Daiers tribīnēs. Foto: imago / Scanpix

Anglijas futbola izlases un "Tottenham Hotspur" spēlētājs Eriks Daiers Anglijas kausa izcīņas spēlē pret "Norwich" pēc mača beigām ieskrēja stadiona tribīnēs un devās pārmācīt kādu nekaunīgu spēlētāju.

5. kārtas spēlē "Spurs" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 pret "Norwich", bet pēcspēles sitienu sērijā atzina viesu pārākumu (2:3). Pats Daiers savu iespēju no 11 metru atzīmes gan izmantoja. Brīdī, kad mājinieku futbolisti pameta laukumu un devās uz ģērbtuvēm, Daiers, uzmetot aci sektoram, kurā sēž viņa ģimenes locekļi, pamanīja incidentu un metās aizstāvēt savējos.

Pēc spēles "Spurs" galvenais treneris Žuzē Morinju atklāja, ka tribīnēs pret Daieru esot veltītas nepieklājīgas replikas un Daiera brālis ar to neesot bijis mierā. Tad arī konflikts eskalējies, un futbolists, pamanot notikušo, devies aizstāvēt brāli. Līdz roku palaišanai netika, jo laikus iesaistījās apsardzes darbinieki un pats spēlētāja brālis, turot un mēģinot nomierināt Daieru.

"Uzskatu, ka Daiers izdarīja to, ko profesionāļi nedrīkst darīt, bet šajos apstākļos katrs no mums tik un tā būtu darījis," sacīja Morinju. "Esmu spēlētāja pusē un saprotu viņu. Kāds viņu aizvainoja, turpat līdzās bija viņa ģimene. Jaunākais brālis nebija priecīgs par dzirdēto, un tad Eriks izdarīja to, ko droši vien mēs visi darītu. Ja klubs piešķirs Erikam sodu, es tam nepiekritīšu, bet apzinos, ka tas, ko viņš izdarīja, bija nepareizi."

Anglijas kausa ceturtdaļfinālā "Norwich" spēlēs pret "Derby" un "Manchester United" dueļa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2020-03-05 16:55, pirms 4 gadiem
Ko tad viņš īsti devās pārmācīt? Virsrakstā līdzjutēju, bet rakstā - spēlētāju.

     [+] [-]

, 2020-03-05 22:22, pirms 4 gadiem
pārmācīt kādu nekaunīgu spēlētāju.