Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas finālā atkal Mērfijs un O'Salivans

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Premjerlīgas finālā atkal Mērfijs un O'Salivans
Šons Mērfijs

Snūkera Premjerlīgas finālā tāpat kā pērn spēlēs Šons Mērfijs un Ronijs O'Salivans. Tas kļuva zināms pēc Hoptonā aizvadītajiem pusfināliem, kuros līdzšinējais turnīra čempions Mērfijs uzveica Marko Fu, bet O'Salivans tika galā ar Nīlu Robertsonu.

Šons Mērfijs – Marko Fu 5:2

Ļoti labu sniegumu mača sākumā nodemonstrēja nesen par Āzijas spēļu čempionu kļuvušais Marko Fu. Viņš 1. freimā uzvarēja ar 83 punktu breiku, bet nākamajā pēc sāncenša neprecīza uzbrukuma un vēlāk arī kļūdas aizsardzībā panāca 2:0.

Mērfijs, kurš divus freimus pavadīja, lielākoties noskatoties pretinieka darbībās, spēles 3. freimā tika pie divām izdevībām un ar otro sasniedza 103 punktu century. Kā izrādījās, šis kļuva par pagrieziena punktu visā spēlē...

Fantastiski spēlēja Mērfijs, bet skatītāja lomā nu jau bija iejuties Fu. Mača 4. freimā Mērfijam 81 punkta breiks, bet nākamajos tika pievienotas 97, 69 un 68 punktu sērijas, kas deva pārliecinošu panākumu ar 5:2.

Jāpiebilst, ka Mērfijs uzvarēto piecu freimu laikā guva 463 bezatbildes punktus.

Ronijs O'Salivans – Nīls Robertsons 5:1

Pirmajos divos freimos iespējas bija abiem spēlētājiem, un gan Robertsons, gan O'Salivans pa reizei tās izmantoja – 1:1. Tomēr turpinājumā cīņas gaita mainījās, un pie spēles galda dominēja viens spēlētājs.

Dueļa 3. freimā vairākkārtējais Premjerlīgas čempions O'Salivans vispirms labi izpaudās aizsardzības spēlē, bet nedaudz vēlāk arī uzkonstruēja 82 punktu sēriju. Pēc tam viņa izpildījumā sekoja divi century – 139 un 102.

Tikai 6. freimā Robertsonam atkal radās izdevība tikt pie spēles galda un mēģināt vēl ko saglābt. Taču, sasniedzot 51 punkta atzīmi, austrālietis nespēja nogādāt lūzā nākamo sarkano bumbu. O'Salivans notīrīja galdu ar sēriju 77 punktu apjomā un galarezultātā triumfēja ar 5:1. Iepriekš ar šādu rezultātu bija noslēgusies arī abu spēle Premjerlīgas grupu stadijā, un arī toreiz pārāks bija O'Salivans.

PartyCasino.com 2010. gada Snūkera Premjerlīga

Rezultāti – pusfināls:

SpēleRezultāts
Šons Mērfijs – Marko Fu5:2
Ronijs O'Salivans – Nīls Robertsons5:1

Premjerlīgas fināls tiks izspēlēts svētdien plkst. 21:30 pēc Latvijas laika.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-28 14:39, pirms 14 gadiem
kāds nezin pa eurosport vai eurosport 2 rādīs, tajā viņu majaslapā vispār neko saprast nevar?

     [+] [-]

, 2010-11-28 16:22, pirms 14 gadiem
Ronnie vs Murphy, neredzu iemeslu, lai šo dueli kkāpēc sauktu par klasiku.
Eurosport premjerlīgu nerāda, nākamais turnīrs ko rādis, jau pavisam drīz, pa TV jau no 5dienas.