Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Marks Allens: "Spēlēt "Crucible Theatre" bija sapņu piepildījums"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Marks Allens: "Spēlēt "Crucible Theatre" bija sapņu piepildījums"
Marks Allens
Foto: Lauris Bērziņš

Pēc notikušās preses konferences, kurā tika paziņots par pasaules snūkera čempionāta palikšanu Šefīldā vēl uz pieciem gadiem, eSports.lv uz īsu sarunu aicināja vienu TOP 16 spēlētājiem Marku Allenu.

Tādiem spēlētājiem kā Stīvenam Hendrijam un Stīvam Deivisam ir daudz spilgtu atmiņu par uzvaras mirkļiem šeit, "Crucible Theatre". Bet cik nozīmīga šī vieta ir tādiem jauniem spēlētājiem kā tu?
- "Crucible Theatre" ir neatņemama snūkera vēstures sastāvdaļa. Tajos laikos, kad snūkerā dominēja Stīvs Deiviss un Stīvens Hendrijs, atceros, kā sēdēju pie televizora un skatījos pasaules čempionāta pārraides. Tā kā arī man ir atmiņas. Un, kad pāris gadus atpakaļ pats šeit pirmo reizi spēlēju, tas bija kā sapņu piepildījums. Ja man kādreiz būs lemts uzvarēt pasaules čempionātā, tad vēlētos, lai tas notiktu šeit.

Vai atbalstītu ideju par čempionāta norises vietu rotāciju, ar nosacījumu, ka čempionāts pēc dažiem gadiem atkal atgrieztos Šefīldā?
- Jā, tas varētu būt viens no variantiem, lai gan es labprāt vēlētos, lai čempionāts paliktu Šefīldā uz visiem laikiem.

Vai, tavuprāt, čempionāta saglabāšana tikai un vienīgi Šefīldā būtu labvēlīga snūkera attīstībai pasaulē?
- Pieļauju, ka nē. Taču pasaules čempionāts man vienmēr ir asociējies ar Šefīldu, un tāds tas arī paliks manās atmiņās. Spēli arī ir iespējams attīstīt, izveidojot jaunus turnīrus citās valstīs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-28 20:58, pirms 15 gadiem
Lūk, vieta kur es šobrīd gribētu būt. Snūkers ir ļoti fantastisks sportaveids!