Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Arī Kārters pārvar pirmo barjeru

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Arī Kārters pārvar pirmo barjeru
Alisters Kārters
Foto: Lauris Bērziņš

Šefīldā notiekošā 2009. gada pasaules čempionāta snūkerā 1. kārtu pārvarējis pērnā gada finālists Alisters Kārters. Viņš ar rezultātu 10:5 lika kapitulēt Džerārdam Grīnam.

Pēc vakar aizvadītās pirmās sesijas Kārters atradās samērā drošā vadībā ar 6:3.

Otro sesiju spēlētāji uzsāka piesardzīgi, un teju piecas minūtes tika aizvadītas bez punktu guvumiem. Pirmo neprecizitāti pieļāva Kārters, un Grīnam radās uzbrukuma iespēja, taču viņa guvums bija vien nieka septiņi punkti. Bet arī Kārters pirmajā piegājienā ar nozīmīgu sēriju neizcēlās, un pēcāk Grīns ar 52 punktu sēriju noslēdza freimu savā labā.

Spraigāk aizritēja spēles 11. freims, un tā noslēgumā ar 33 punktu klīrensu uzvaru ar 67:66 izrāva Kārters. Savukārt nākamajā freimā Kapteinis [Kārtera iesauka snūkera aprindās – L. B.] nospēlēja daudz pārliecinošāk un ar 68 punktu sēriju panāca jau 8:4. Grīns vēl vienu freimu prata atspēlēt, taču neko vairāk... Galarezultātā Kārters guva panākumu mačā ar 10:5 un iekļuva 2. kārtā.

"Mača gaitā Džerārdam bija iespējas, taču viņš tās neizmantoja, un es tos dažus freimus viņam nočiepu. Džerārds ir labs spēlētājs, un arī rezultāts varēja būt pavisam citāds," atzina Kārters.

Kārtera nākamais pretinieks noskaidrosies mačā starp Stīvu Deivisu un Nīlu Robertsonu.

     [+] [-]

, 2009-04-20 07:54, pirms 15 gadiem
Vareeja buut 7:6, un tad jau buutu interesantaak! Griins psihologjiski saluuza! Buus labs! Ali pret Niilu!