Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

O'Salivans pieveic Bingemu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

O'Salivans pieveic Bingemu
Ronijs O'Salivans
Foto: Lauris Bērziņš

Šefīldā notiekošajā 2009. gada pasaules čempionātā snūkerā vietu 2. kārtā nodrošinājis pašreizējais čempions Ronijs O'Salivans, kurš pirmajā mačā ar 10:5 uzveica Stjuartu Bingemu.

Pēc pirmās sesijas ar rezultātu 6:3 vadībā bija izvirzījies O'Salivans, un no iekļūšanas nākamajā kārtā viņu šķīra tikai četri freimi.

Otro sesiju ar skaistu cross double iesāka Bingems, taču viņa sērija neizvērtās neko liela – tikai 16 punkti. Uz to O'Salivans atbildēja ar 78 vienā piegājienā gūtiem punktiem. Taču nākamajos divos freimos Bingems nodemonstrēja lielisku sniegumu. Vispirms viņš vienu pretinieka kļūdu pārvērta 80 punktu sērijā, bet pēc neveiksmīga O'Salivana tālsitiena atzīmējās ar 100 punktu sēriju.

Pirmie trīs sesijas freimi bija aizritējuši vienā elpas vilcienā, bet nākamajā nedaudz bija iespējams pavērot arī spēli no aizsardzības. O'Salivanam padevās labs snūkers, no kura Bingems tā arī nespēja izkļūt un kopumā no aizsardzības pozīcijām nospēlēja ne pārāk sekmīgi. Galarezultātā O'Salivana rēķinā 94 punktu breiks un vairs tikai divi soļi no 2. kārtas – 8:5. Turpinājumā Bingems nekādi nespēja aizkavēt O'Salivanu, kurš nākamajos divos freimos veica divus klīrensus (103 un 97) un triumfēja mačā ar 10:5.

"Savu sniegumu desmit baļļu sistēmā varētu novērtēt ar piecinieku," paškritisks bija uzvarētājs. "Manā spēlē vēl nepieciešami uzlabojumi. Ar punktu gūšanu veicās tīri labi, bet sitieni no tālākas distances bija sūdīgi. Kopumā spēlē jutos diezgan komfortabli, nepieciešama tikai stabilitāte."

"Varēju nospēlēt labāk. Ja ir dota iespēja, tad tā ir jāizmanto. Nedrīkst gaidīt, kad radīsies kāda cita," tā pēcspēles preses konferencē savu sniegumu īsumā raksturoja Bingems.

Tāpat šovakar 1. kārtas maču uzsāka pērnā gada finālists Alisters Kārters un Džerārds Grīns. Pirmajā sesijā ar 6:3 pārāks bija Kārters.

  +4 [+] [-]

, 2009-04-18 23:22, pirms 15 gadiem
taa tam vajadzeeja buut

  +1 [+] [-]

, 2009-04-18 23:35, pirms 15 gadiem
Labs. Skaista spēle.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-19 08:36, pirms 15 gadiem
forshi, malacis ronijs!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-19 09:21, pirms 15 gadiem
A zjeel, vareeja nograbeet desmitais 147 nieks.... Stuulbi aplauzaas. Zjeel!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-19 10:14, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Labs. Skaista spēle.
Piekrītu ka šādas spēles skaitās skaistas labas, bet man tādas ir garlaicīgi skatīties-kurš iesāk sēriju tā līdz uzvarai-tā jocīgi skan bet patīk snukers ar kļūdām, ilgstošām partijām, cīņai-bet sanāca kurš sākumā aizķeras tas arī gandrīz vienmēr uzvar. Droši vien man nepareizs skatījums bet skatīties kā visu laiku kāds cenšas uztaisīt century ir garlaicīgi-kādreiz jau vajag to simtiņu, bet kopumā tas nav tas.

     [+] [-]

, 2009-04-19 15:26, pirms 15 gadiem
FUNS rakstīja: Piekrītu ka šādas spēles skaitās skaistas labas, bet man tādas ir garlaicīgi skatīties-kurš iesāk sēriju tā līdz uzvarai-tā jocīgi skan bet patīk snukers ar kļūdām, ilgstošām partijām, cīņai-bet sanāca kurš sākumā aizķeras tas arī gandrīz vienmēr uzvar. Droši vien man nepareizs skatījums bet skatīties kā visu laiku kāds cenšas uztaisīt century ir garlaicīgi-kādreiz jau vajag to simtiņu, bet kopumā tas nav tas.
Nu vot, tieši tā.