Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevai zaudējums dāmu dubultspēļu finālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevai zaudējums dāmu dubultspēļu finālā
Kima O'Braiena un Tatjana Vasiļjeva
Foto: Monique Limbos (WLBSA)

Šodien WLBSA 2011. gada pasaules snūkera čempionātu dāmām ar zaudējumu noslēgusi Latvijas spēlētāja Tatjana Vasiļjeva, dāmu dubultspēļu finālā pārī ar Kimu O'Braienu piekāpjoties Honkongas duetam.

Pirms gada pārī ar Mourīnu Roulendu Vasiļjeva bija izcīnījusi titulu dāmu pāru sacensībās. Šogad viņas pāriniece bija angliete Kima O'Braiena, savukārt Roulenda spēlēja kopā ar Natašu Nīrmanu. Abi dueti mērojas spēkiem pusfinālā un ar rezultātu 2:1 virsroku guva Latvijas/Anglijas duets.

Bet finālā Vasiļjeva un O'Braiena sacentās ar Honkongas pāri, kura sastāvā bija Sū Man Jana, kā arī divkārtējā IBSF pasaules čempionei Nga Ona Jī. Mačā ar 2:0 pārākas izrādījās honkongietes.

Tāpat šodien tika noskaidrota WLBSA čempione individuālajās sacensībās. Savu favorītes statusu pilnībā apliecināja Rienna Evansa, finālā ar 5:1 pieveicot Emmu Boniju un iegūstot septīto pasaules čempiones titulu pēc kārtas. Līdz ar to WLBSA pasaules čempionāts noslēdzies.

Izmantotie resursi:
wlbsa.wytech.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja