Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Robertsons respektēs Deivisu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Robertsons respektēs Deivisu
Nīls Robertsons
Foto: Lauris Bērziņš

Pēc vakar notikušās 2009. gada pasaules čempionāta snūkerā izlozes savus komentārus par to izteikuši vairāki spēlētāji. Tā, piemēram, labākais Austrālijas pārstāvis Nīls Robertsons atzinis, ka 1. kārtas mačam ar Stīvu Deivisu gatavosies ļoti nopietni.

Robertsons oficiālajā rangā šobrīd ieņem 10. vietu, kamēr 51 gadu vecais Deiviss ir 29. pozīcijā. Pasaules čempionātam Deiviss kvalificējās, izšķirošajā kvalifikācija mačā pieveicot Lī Spiku.

"Stīvs vairs nav tāda līmeņa spēlētājs, kāds bija agrāk, taču viņam patīk spēlēt. Spēkoties ar tādu sāncensi dažbrīd ir pat daudz bīstamāk nekā ar kādu no TOP spēlētājiem," atzīst Robertsons. "Stīvs šajā spēlē ir sasniedzis visu, un šosezon pieveica mani "Grand Prix" izcīņā."

"Šajā sezonā spēlēju daudz stabilāk un uz Šefīldu došos ar pārliecību. Tomēr trenēšos es ļoti, ļoti daudz un savu pretinieku respektēšu."

Savukārt pērnā gada čempionāta pusfinālists Džo Perijs savā pirmajā mačā sagaida smagu spēkošanos ar Džeimiju Koupu: "Džeimijs ir viens no daudzsološākajiem spēlētājiem un ļoti bīstams pretinieks. Man būs jāparāda sava labākā spēle, lai viņu pārspētu."

Bet Marks Selbijs, kuru izloze savedusi kopā ar labu viņa draugu Rikiju Valdenu, ir samērā drošs par savām izredzēm: "Ar Rikiju esam labi pazīstami, kopā lauzāmies augšup pa ranga kāpnēm. Šosezon viens pret otru esam spēlējuši divas reizes un katrs izcīnījuši pa uzvarai. Bet esmu diezgan pārliecināts par savu panākumu."

Tikmēr citi vienkārši priecājas par sevis sasniegto. Tā Rorijs Makleods kļuvis par pirmo melnādaino spēlētāju, kuram izdevies kvalificēties pasaules čempionāta pamatsacensībām.

"Esmu izdarījis jaunu ierakstu snūkera vēsturē, un man tas patīk," teic Makleods. "Vēl gan neesmu īsti aptvēris to paveikto. Taču esmu pielicis daudz pūļu, un beidzot man tas ir izdevies."

Izmantotie resursi:
www.cambridge-news.co.uk
www.thisisleicestershire.co.uk
www.northantset.co.uk