Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Magvairs un O'Salivans "Masters" ceturtdaļfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Magvairs un O'Salivans "Masters" ceturtdaļfinālā
Ronijs O'Salivans

Londonā, "Wembley" arēnā, startējis "Masters" snūkera turnīrs. Pie uzvarām 1. kārtā tika Ronijs O'Salivans un Stīvens Magvairs, izšķirošajos freimos apspēlējot attiecīgi Džo Periju un Greiemu Dotu.

Turnīra atklāšanas spēlē tikās Stīvens Magvairs un Greiems Dots. Pēc pirmajiem trim freimiem ar 2:1 vadībā bija izvirzījies Magvairs, 3. freimā veicot arī sēriju 114 punktu apjomā. Taču tad četros freimos pēc kārtas pārāks bija Dots, vienā no tiem atzīmējoties ar 106 punktu breiku. Lai uzvarētu mačā, bija atlicis tikai pārkāpt suņa asti. Šķita, ka Dotam nekādām lielām problēmām nevajadzētu būt, jo līdz šim viņš bija pārāks par savu pretinieku gandrīz visos rādītājos. Īpaši labas sekmes viņam bija tālajos sitienos [Dotam 62% realizācija, kamēr Magvairam tikai 29% - L.B.]. Taču... pielikt punktu mačam Dots nespēja. Ar vairākām neprecīzām izejām un pie lūzām atstātām bumbām pa sitienam Magvairam Dots pamazām sev izraka bedri, no kuras tā arī nespēja izkļūt. Galarezultātā viņam zaudējums ar 5:6.

Līdzīgā stilā pie panākuma pār Džo Periju tika arī Ronijs O'Salivans. Tiesa, atšķirībā no iepriekšējā mača šajā duelī nevienam no spēlētājiem pie nopietna pārsvara neizdevās tikt. Izšķirošie notikumi norisinājās 10. freimā, tobrīd vēl pie rezultāta 5:4 Perija labā. O'Salivanam freima sākumā nopietns breiks neizdevās, savukārt Perijs nedaudz vēlāk uzsāka savu sēriju, kas varēja kļūt par uzvaru nesošo. Bet beigās izrādījās, ka tikai varēja kļūt... Pie 48 punktu atzīmes Perijs pilnīgi neizprotamā veidā no vienkāršas pozīcijas nespēja raidīt lūzā rozā bumbu un uzdāvināja freimu O'Salivanam. Bet jau izšķirošajā freimā rozā bumba vēlreiz pievīla Periju, nedaudz vēlāk viņš piekāpās savam sāncensim arī spēlē no aizsardzības pozīcijām, bet pēcāk arī visā mačā.

Vēl vienā cīņā wild card kārtā pie uzvaras savā "Masters" debijas reizē tika Rikijs Valdens, ar 6:2 pieveicot Marku Kingu. Valdena sāncensis 1. kārtā būs Marks Selbijs.

2008./09. g. "Main Tour" – "Masters"

Rezultāti – 1. kārta

Spēle Rezultāts
Stīvens Magvairs – Greiems Dots6:5
Ronijs O'Salivans – Džo Perijs6:5

Rezultāti – Wild card kārta

Spēle Rezultāts
Rikijs Valdens – Marks Kings6:2

     [+] [-]

, 2009-01-12 01:14, pirms 15 gadiem
Ronijs malacis

     [+] [-]

, 2009-01-12 02:05, pirms 15 gadiem
Toties Valdenam pret Selbiju nav variantu

     [+] [-]

, 2009-01-12 08:09, pirms 15 gadiem
Ronijam beigas labas izdevās! Perijs nedaudz salūza spēles beigās!

     [+] [-]

, 2009-01-12 10:06, pirms 15 gadiem
gars rakstīja: Toties Valdenam pret Selbiju nav variantu
Es arī par Selbiju, bet redzot vakardienas Valdena spēli, man sāk rasties šaubas. Nu ļoti labs bija Valdens.

     [+] [-]

, 2009-01-12 12:07, pirms 15 gadiem
Josiks rakstīja: Es arī par Selbiju, bet redzot vakardienas Valdena spēli, man sāk rasties šaubas. Nu ļoti labs bija Valdens.
tieši tā,vienīgi ja Selbijs spēlēs savu aizsardzības spēli,nu tad gan izčakarēs Waldenu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja