Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Mackeviča ar divām uzvarām sasniedz sāk Eiropas individuālā čempionāta ceturtdaļfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Mackeviča ar divām uzvarām sasniedz sāk Eiropas individuālā čempionāta ceturtdaļfinālu
Ineta Mackeviča

Latvijas vienīgā profesionālā skvoša spēlētāja Ineta Mackeviča trešdien ar divām uzvarām sāka Eiropas individuālo čempionātu, sasniedzot sacensību ceturtdaļfinālu.

Mackeviča sacensībās izlikta ar 5./8. numuru un pirmās kārtas cīņā ar 11:4, 11:6, 11:5 bez lielas piepūles uzvarēja slovēnieti Saru Rojniku (25./29.), bet pāris stundu vēlāk ar 16:14, 12:10, 9:11, 11:7 pārspēja ari čehieti Olgu Kolāržovu, kurai pirms turnīra bija piešķirts 9./16. numurs.

Līdz ar to Latvijas skvošiste iekļuvusi ceturtdaļfinālā, kurā ceturtdien tiksies ar Kolīnu Omāru, kurai ir ticis 3./4. numurs. Viņa savulaik pasaules rangā bijusi 25. vietā, bet pašlaik atrodama 34. pozīcijā un duelī pret Latvijas sportisti būs izteikta favorīte.

Pērn Mackeviča Eiropas individuālajā čempionātā, kas ir jaunās sezonas pirmās sacensības, izcīnīja 11. vietu. Šobrīd viņa atrodas pasaules ranga 74. vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja