Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Latvijas skolu čempionāta finālā triumfē SVĢ un RTK profesionālā vidusskola

Andrejs Siliņš

Latvijas skolu čempionāta finālā triumfē SVĢ un RTK profesionālā vidusskola
ZZ čempionāta lielais fināls

ERGO simpātiju balvu fināla sacensībās iegūst Rīgas valsts ģimnāzijas 8.c un Talsu Valsts ģimnāzijas 11.a klase. Apdrošināšanas sabiedrības ERGO simpātiju balvu Rīgā notikušajā ZZ Čempionāta finālā izcīnīja Rīgas valsts ģimnāzijas 8c un Talsu valsts ģimnāzijas 11a klases.

Klātienē vērojot sacensības ERGO pārstāvji atzina, ka šāda veida sacensības skolēniem ir lieliska motivācija sadarboties komandā un rast risinājumus un atbalstu kopīga mērķa sasniegšanai.

Fināla sacensības norisinājās svētdien, 6.jūnijā Esplanādē visas dienas garumā, un par galveno balvu kopumā sacentās 48 komandas klašu grupās no 6.-8. un 10.-11.klasei.

ERGO simpātiju balva katrā pusfinālā tika piešķirta izvērtējot gan gūto rezultātu, gan sportisko garu un komandas saliedētību, kam ir ļoti liela nozīme.

„Papildu simpātiju balvām, ko katrā pusfinālā un fināla sacensībās saņēma divas komandas – pamatskolas un vidusskolas klašu grupās, ERGO visu Latvijas skolu čempionāta laiku rūpējās arī par pasākuma veiksmīgu norisi, apdrošinot pasākuma organizatoru civiltiesisko apdrošināšanu 30 000 latu apmērā. Protams, liels gandarījums, ka viss noritēja bez starpgadījumiem, gan skatītājiem, gan dalībniekiem dāvājot daudz pozitīvu emociju,” informē Laila Līduma, apdrošināšanas sabiedrības ERGO pārdošanas tīkla direktore.

Kopumā ZZ Čempionāta 10 pusfinālos un fināla sacensībās „ERGO Latvija” simpātiju balvas aizceļoja pie Sējas pamatskolas 6.-7.klašu apvienotās komandas, Valmieras Valsts ģimnāzijas 11.c klases, Skaistkalnes vidusskolas 7.klases, Īslīces vidusskolas 11.klases, Zaķumuižas pamatskolas 8.klases, Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.c klases, Preiļu pamatskolas 8.c klases, Krāslavas Valsts ģimnāzijas 10.d klases, Vārkavas pamatskolas 7.klases, Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 11.a klases, Jelgavas Valsts ģimnāzijas 7.c un 10.a klasēm, Rīgas 49.vidusskolas 7b klases, Rīgas 64.vidusskolas 10b klases, Tārgales pamatskolas 6.klases, Talsu Valsts ģimnāzijas 11.a klases, Madonas Valsts ģimnāzijas 8.b klases un Cēsu pilsētas ģimnāzijas 11.b klases.

ERGO vienmēr ir atbalstījis idejas, kas veicina veselīgu dzīvesveidu, sportisku garu un kopīgas sajūtu. Šādi pasākumi ir ļoti atbalstāmi, jo tā ir iespēja ne vien sacensties par vērtīgu galveno balvu, bet arī pārbaudīt spēkus un komandas vienotību sportiskās aktivitātēs, kā arī, protams, iegūt jaunas paziņas no visas Latvijas.

Pasākuma organizētāja civiltiesiskās atbildības (CTA) apdrošināšanas līgums attiecas uz atbildību par zaudējumiem, kas nodarīti trešajām personām. Trešās personas ir pasākuma apmeklētāji, kuri nav atbildīgi par pasākuma organizēšanu un materiāltehnisko nodrošinājumu. Piemēram, salūts izraisa ugunsgrēku, apgāžas stends, nav nodrošināti pietiekami drošības pasākumi u.tml.

Informāciju sagatavoja
Inese Kronberga
ERGO Latvija AAS
Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste

  +6 [+] [-]

, 2010-06-08 12:15, pirms 14 gadiem
interesanti, ka otras un tresas vietas ieguveji vispār nav pieminēti un uzvarētāji (pat tikai skolas) tikai virsrakstā...

  +6 [+] [-]

, 2010-06-08 14:04, pirms 14 gadiem
Master_Disaster rakstīja: interesanti, ka otras un tresas vietas ieguveji vispār nav pieminēti un uzvarētāji (pat tikai skolas) tikai virsrakstā...
tieši to pašu padomāju , īstenībā lasot rakstu , nekas tā arī īsti nav saprotams , kkāds simpātiju balvas gandrīz visām skolām , CTA apdrošināšana ? bet par pašiem uzvarētājiem nekā nav

     [+] [-]

, 2010-11-03 23:55, pirms 13 gadiem
Man jau Italija patika. Es no RTK.