Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Rīt uzzināsim gada sporta skolotāju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Jau rītvakar, 6.decembrī, uzzināsim, kurš no trim Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) organizētā konkursa „Gada sporta skolotājs” finālistiem iegūs galveno balvu. Rezultāti tiks paziņoti pasākuma „Latvijas Gada Balva Sportā 2008” apbalvošanas ceremonijā Latvijas Dailes teātrī. Ceremoniju plkst.18.15 tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas 1. kanāls

Konkursu „Gada sporta skolotājs” IZM organizē jau ceturto gadu pēc kārtas. Šogad par galveno titulu konkursa trīs kārtās cīnījās 25 pilsētu, rajonu labākie sporta skolotāji, bet finālā iekļuva trīs - Iveta Gulbinska (Priekuļu vidusskola), Broņislavs Hadaņonoks (Kandavas internātvidusskola) un Nadežda Povasare (Salaspils sākumskola).

„Visi finālisti izceļas ar milzīgām darba spējām, labo kontaktu ar bērniem, radošumu, prasmi veiksmīgi strādāt apstākļos, kādi katram pieejami. Viņi pielāgojas esošajai materiālajai bāzei un nemitīgi savu spēju robežās to uzlabo - gan piedaloties projektos, gan pašiem izgatavojot inventāru un piedaloties remontdarbos. Mēs varam lepoties ar tādiem sporta skolotājiem!” uzsver konkursa žūrijas komisijas priekšsēdētājs, IZM valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps.

Konkursa dalībnieki uzskata, ka „Gada sporta skolotājs” ir pasākums, kas motivē skolotājus strādāt labāk, radošāk, neiestigt rutīnā. Ir pagodinoši būt starp nominantiem kopā ar labākajiem treneriem un olimpisko medaļu ieguvējiem.

Konkursa „Gada sporta skolotājs” uzvarētājs saņems titulu ”Gada sporta skolotājs” un piemiņas balvu. Visi trīs konkursa finālisti jau saņēmuši naudas balvu – 500 latu pirms nodokļu nomaksas, kā arī ielūgumus uz „Latvijas Gada balva sportā” apbalvošanas ceremoniju 2008.gada 6.decembrī Dailes teātrī, kur tiks paziņots arī konkursa „Gada sporta skolotājs” uzvarētājs.

Plašāka informācija par konkursa „Gada sporta skolotājs” norises gaitu pieejama šeit.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības un zinātnes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

  +2 [+] [-]

, 2008-12-05 15:20, pirms 15 gadiem
Valentīns Turks no Salacgrīvas - gada sporta skolotājs alkoholiķis

  -2 [+] [-]

, 2008-12-05 15:29, pirms 15 gadiem
kandava ir pati labaka pati par sevi, turies brona!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-12-05 15:58, pirms 15 gadiem
paljubom raimonds kalvinjsh no tukuma!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-05 16:15, pirms 15 gadiem
sabutiļniks no pārdaugavas ir pelnijis kaa labākais turētājs
krabjiem.lv: Alkoholiķu parāde < Video < Krabjiem.lv