Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Austrālijas izlases kapteinis gada beigās pametīs komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālijas izlases kapteinis gada beigās pametīs komandu
Stīvens Mūrs
Foto: AFP/Scanpix

Austrālijas regbija izlases kapteinis Stīvens Mūrs ir paziņojis, ka pēc 2017. gada rudens testu mačiem plāno aiziet no izlases.

Kā ziņo Austrālijas mediji, valsts nacionālās regbija izlases kapteinis, hukers Stīvens Mūrs ir paziņojis, ka līdz ar 2017. gada rudens testu maču noslēgumu, arī viņš beigs savu karjeru nacionālajā izlasē.

Kā tiek stāstīts, Mūram jau kādu laiku bija domas par starptautiskās karjeras noslēgšanu, taču tieši pedējā mēneša laikā, pārrunājot situāciju ar savu sievu, nolēma spert izsķirošo soli. Austrālijas izlases treneris Maikls Čeika un Mūra komandas biedri atbalstīja kapteiņa lēmumu.

Pašlaik Stīvenam Mūram, kurš pēc tautības ir īrs, bet dzimis Saūda Arābijā, ir 34 gadi un viņš ir piedalījies 120 Austrālijas nacionālās regbija izlases mačos, debiju piedzīvojot 2005. gadā. Tāpat ar “Valabiju” komandu Mūrs ir ticis pie divām godalgām Pasaules kausā – 2011. gadā ierindojoties trešajā vietā, bet 2015. gadā – tiekot līdz finālam, kurā gan tika piedzīvots zaudējums un kā rezultātā ieņemta otrā vieta.

Savukārt savu klubu karjeru Super Rugby čempionātā viņš sāka Kvīnslendas “Reds” vienībā, ko 2009. gadā nomainīja uz Kanberas “Brumbies”, taču šogad atgriezās savā pirmajā komandā.

Tāpat tiek ziņots, ka jaunais Austrālijas izlases kapteinis, kurš pārņems Mūra pienākumus, būs Maikls Hūpers, kurš pildīja šo pienākumu šīsvasaras testu mačos.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features