Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Džozefs atgriežas Anglijas sastāvā, par Farelu šaubas

Juris Miņins
Juris Miņins

Džozefs atgriežas Anglijas sastāvā, par Farelu šaubas
Džonatans Džozefs (ar bumbu)
Foto: PA Images/Scanpix

Gatavojoties 2019. gada Sešu nāciju čempionāta atklāšanas mačam ar Īriju, Anglijas izlase ir devusies uz treniņnometni Portugālē un līdzi ir devies arī centrs Džonatans Džozefs.

27 gadus vecais Džonatans Džozefs Anglijas izlases sastāvā nespēlēja ne vasaras, ne rudens testu mačos, taču pirms Sešu nāciju čempionāta viņš ir atgriezies izlases sastāvā. Tiesa, šī nespēlēšana un tai sekojošā atgriešanās komandā nav saistīta ar Džozefa sniegumu vai attiecībām ar treneri, jo iepriekšējos Anglijas izlases mačos viņš nevarēja piedalīties potītes savainojuma dēļ.

Tā kā centrs jau bija aizvadījis mačus sava kluba (viņš pārstāv Anglijas Premjerlīgas vienību no Bātas pilsētas), tad arī izlasē viņu uzņēma ar optimismu.

"Sarkano rožu" sastāvā tāpat ir atgriezušies Breds Šīldss un Džo Lančberijs, kuri nu ir tikuši galā ar saviem savainojumiem.

Tiesa, par komandas viena no līderiem, pussarga Ovena Farela, likteni vēl nekas nav zināms, lai gan Anglijas izlases nometnē tiek saglabāts optimisms. Atgādināsim, ka "Saracens" kluba pārstāvis nesen pārdzīvoja rokas īkšķa operāciju, kas tika apzīmēta kā "neliela".

Jāpiebilst, ka uz pirmajiem Sešu nāciju čempionāta mačiem Anglijas izlasei nevarēs palīdzēt hukers un komandas kapteinis Dilans Hārtlijs, kurš atlabst no ceļgala savainojuma.

Anglijas izlase 2019. gada Sešu nāciju čempionātu sāks 2. februārī, izbraukuma spēlē tiekoties ar Pasaules ranga otro komandu, Īrijas izlasi, ko, pēc lieliskā 2018. gada snieguma, daudzi ir nosaukuši par šībrīža spēcīgāko planētas regbija komandu, bet nedēļu vēlāk viņi jau savās mājās uzņems Franciju.

Kā arī...

- Savainojumi turpina mocīt Skotijas izlasi, jo nu četriem spēlētājiem, tajā skaitā pamatsastāva aizsargam Hemišam Vatsonam, kādu laiku ir jāpaliek bez regbija. Vatsonam, iespējams, ir lauzta roka un viņš treniņnometni ir pametis, bet Sems Džonsons, Džonijs Grejs un Raiens Vilsons, kas visi pārstāv Glāzgovas "Warriors" klubu, ir palikuši ar komandu.

Viņu vietā uz izlasi ir izsaukti aizsargi Luks Krosbijs un Mets Smits, centrs Alekss Danbārs un uzbrucējs Robs Hārlijs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport