Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pēdējās 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cīņas notiks neitrālā laukumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēdējās 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cīņas notiks neitrālā laukumā
Kanādas izlases spēlētāji pēc 2015. gada Pasaules kausa pēdējās spēles
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā regbija savienība ("World Rugby") ir nolēmusi, ka pēdējais kvalifikācijas turnīrs, kurā noskaidrosies divdesmitā 2019. gada Pasaules kausa dalībniece, notiks neitrālā laukumā.

"World Rugby" ir nolēmis ieviest izmaiņas 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačos, precīzāk, izmainīt pēdējās kārtas norises vietu. Pašlaik ir kļuvis zināms, ka pēdējās četras izlases, kurām vēl būs cerības spēlēt Pasaules kausā tiksies Francijā, šo informāciju ir apstiprinājusi arī Francijas regbija savienība.

Iepriekš bija plānots, ka, kā ierasts, četras komandas izspēlē pusfinālu, kurā komandas tiekas vienreiz, bet pusfinālu uzvarētāji tiekas finālā, kurā uzvarētājs jau tiek noteikts divu maču summā. Pašlaik, jāpiebilst, nav oficiāli zināms vai netiks izmainīts arī fināla formāts, jo baumo, ka arī finālā varētu būt tikai viens mač.

Pašlaik gan vēl nav zināmas komandas, kas cīnīsies šajā turnīrā, precīzāk, tikai Kanādas izlase savā kvalifikācijas procesā ir tikusi tik tālu, pārējās vienības vēl cīnās agrākos 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas posmos, tāpēc pārējās trīs komandas tiks uzzinātas vēlāk.

Vairāk par 2019. gada Pasaules kausa regbijā dalībniecēm un pašu kvalifikācijas procesu lasiet šeit: Trīs vietas, 14 pretendenti – kurš brauks uz Pasaules kausu regbijā? .

Izmantotie resursi:
https://www.worldrugby.org/