Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei pamatturnīra pirmajā kārtā jātiekas ar spēcīgo Vācijas pāri

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei pamatturnīra pirmajā kārtā jātiekas ar spēcīgo Vācijas pāri
Inese Jursone
Foto: eurobeachtour.com

Latvijas pludmales volejbola dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone rīt uzsāks dalību FIVB Pasaules kausa posma pamatturnīrā Seulā. Latvijas dueta pretinieces pamatturnīra pirmajā kārtā būs vācietes Sāra Golere un Laura Ludviga. Mača sākums pulksten 7.00 pēc Latvijas laika.

Šorīt agri no rīta, pēc Latvijas laika, Latvijas duets pārliecinoši pārvarēja kvalifikācijas sacensību barjeru un nodrošināja vietu Pasaules kausa posma (Seulā) pamatturnīrā. Kļuvis zināms, ka Eiropas čempionēm no Latvijas rīt pamatturnīra pirmajā kārtā pretī stāsies spēcīgais Vācijas duets Sāra Golere un Laura Ludviga, kuras sacensībās izsētas ar sesto numuru, mūsu duetam ticis 26.

Pasaules kausa posmu ietvaros, trīs gadu laikā šie Latvijas un Vācijas dueti spēkiem mērojušies piecas reizes un visās piecās spēlēs uzvaras svinējušas vācietes. Divas reizes savstarpējo spēļu liktenis izšķīries trešajā setā, bet trijās no tām vācietēm, lai pieveiktu latvietes pieticis ar diviem setiem.

Latvijas pludmales volejbola draugu atmiņā gan ir arī pozitīvākas atmiņas. Proti, aizvadītā gada Eiropas čempionāta finālā tikās tieši šie Latvijas un Vācijas dueti. Toreiz (Sočos) Eiropas čempionāta finālā Latvijas duets uzvarēja ar rezultātu 2:1. Šis tad arī ir abu duetu pēdējais savstarpējais mačs.

Spēle starp Latvijas un Vācijas duetiem risināsies uz centrālā korta.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2010-05-26 20:12, pirms 14 gadiem
Negaidu, ka vinās uzvarēs, bet ceru

     [+] [-]

, 2010-05-26 21:06, pirms 14 gadiem
dabols rakstīja: Negaidu, ka vinās uzvarēs, bet ceru
arī Sočos visi bij' skeptiski noskaņoti...

     [+] [-]

, 2010-05-27 08:39, pirms 14 gadiem
Bezceriigi 1 Minusa-Jursone LAT [27] Goller-Ludwig GER [6] 0-2 (16-21, 13-21) 0:34