Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

M.Samoilovs/Gabdulļins apstājas astotdaļfinālā un paliek devītie Kambodžā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

M.Samoilovs/Gabdulļins apstājas astotdaļfinālā un paliek devītie Kambodžā
Mihails Samoilovs un Matīss Gabdulļins. Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres divu zvaigžņu turnīru Kambodžā noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Mihails Samoilovs un Matīss Gabdulļins. Latvieši astotdaļfinālā piekāpās Šveices duetam, turnīru noslēdzot 9. vietā.

Mihails Samoilovs un Matīss Gabdulļins turnīru sāka no kvalifikācijas, izcīnot divas pārliecinošas uzvaras. Lai arī grupu turnīrā latviešiem pretī stājās daudz pieredzējušāki dueti, Samoilovs un Gabdulļins tika ar tiem galā un tikpat pārliecinoši uzvarēja savā grupā.

Turnīra astotdaļfinālā latviešiem pretī Šveices pludmales volejbolisti Kventins Metrals un Jves Hauseners. Viņi turnīru sāka ar pārliecinošu uzvaru pār Kambodžas duetu, bet cīņā par uzvaru grupā trīs setu cīņā atzina vāciešu Paula Bekera un Erika Stādī pārākumu. Astotdaļfinālā latviešiem spēle kaut kā neaizgāja. Jau pirmajā setā agumā ne tik raženie šveicieši spēja uzvarēt ar 21:15, bet otrajā setā nopietna pretestība bija vēl mazāka.

Līdz ar to Samoilovs un Gabdulļins atzina šveiciešu pārākumu ar rezultātu 0-2 (15:21, 13:21) un turnīru Kambodžā noslēdza devītajā vietā, par ko ieguva 200 reitinga punktus un 800 ASV dolāru naudas balvu.

     [+] [-]

, 2019-03-23 10:07, pirms 5 gadiem
Genas dohlais mishka ir apalja nulle salidzinaajuma ar 175 garo Hausseneru. Un shii speele visspilgtaak paraadiija "Maurinjo brigaades" reaalo liimeni. Saucaas - cik tups ir treneris tik tupus lomikus jeb lauznjus arii ir savaacis ap sevi. Nebuutu Shmedins un Shmits kas abus genkas aiz ausiim regulaari ir vilkushi, tad arii Maurinjo brigaade taapat vareetu turpinaat tuseet bulkas Bulduru pludmalee.