Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šodien "Brazīlijas Zelta duelis": Pļaviņš pret Samoilovu

Jānis Celmiņš

Pludmales sporta centrā "Brazīlija" šodien, pulksten 17.00 risināsies līdz šim Latvijā nebijis pasākums – paraugturnīrs, kurā tiks noskaidrots labākais pludmales volejbola pārstāvis Latvijā - Mārtiņš Pļaviņš pret Aleksandru Samoilovu. Samoilova izvēlētais pārinieks šajā turnīrā būs Rihards Finsters, bet Mārtiņš spēlēs kopā ar citu jauno talantu Haraldu Regžu.

Samoilovs un Pļaviņš Latvijas pludmales volejbolisti šo ziemu pavadījuši trenējamies un spēlējam ārzemēs. Mārtiņš Pļaviņš ziemas vidū saņēma uzaicinājumu pievienoties vienam no spēcīgākajiem Turcijas pludmales volejbola klubiem "Halkbank" un pārstāvēt tā krāsas Turcijas Ziemas čempionātā, izcīnot šīs valsts čempionāta sudraba medaļu. Aleksandrs Samoilovs tikmēr ziemu pavadīja saulainajā Ēģiptē, kur nopietni gatavojās vasaras sezonai. Nu abi vīri ir atgriezušies mājās un gatavojas cīņām par ceļazīmēm uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Samoilovs un Finsters pret Pļaviņu un Regžu

Samoilovs pirms divām nedēļām pabija Latvijā un paraugspēles organizatoriem paziņoja arī savu pārinieku cīņā par titulu, viņam palīdzēs Ruslans Sorokins, taču atgriezies no nometnes Spānijā Saša pārdomāja, viņa pārinieks šodien būs Rihards Finsters. Tikmēr Mārtiņš, ārstējot potītes savainojumu, savu palīgu paziņoja tikai pagājušajā nedēļā. Par to kļuvis viens no talantīgākajiem jaunajiem pludmales volejbolistiem Haralds Regža. Mārtiņa ierastais pārinieks Jānis Šmēdiņš turpina sezonu klasiskā volejbola komandā Vācijā un mājas būs vien maija vidū.

Kā tiks noteikts labākais?

Turnīrs sastāvēs no divām pilnām spēlēm. Pirmajā mačā spēkiem mērosies Samoilovs un Finsters pret Pļaviņu un Regžu, bet otrajā abi titula pretendenti mainīsies pāriniekiem un izspēlēs vēl vienu maču. Viena spēle ritēs līdz uzvarai divos setos. Ja rezultāts pēc divām spēlēm būs neizšķirts (2:2 vai 3:3), Pļaviņš pret Samoilovu spēlēs viens pret vienu, tādejādi nosakot „Brazīlijas Zelta karaļa” titula ieguvēju!

Spēles starplaikos - skatītāju konkursi, mini skatītāju spēle, intervijas ar sportistiem, sportistu spēļu inventāra izsole (spēļu krekli no sacensībām), kā arī tiks izsolīta lieliska iespēja piedalīties treniņā ar Mārtiņu vai Sašu. Viesus izklaidēs zelta balss īpašniece Liene Candy!

Karstais duelis risināsies Pludmales sporta centrā "Brazīlija" Jūrkalnes ielā 100, 25. aprīlī pulksten 17.00. Ieeja apmeklētājiem – ziedojums labdarībai.

Tāpat paralēli cīņām smiltīs organizatori sola, ka būs iespēja sekot līdzi Latvijas un Norvēģijas hokeja izlašu pārbaudes spēlei.

Tiešraide Sportacentrs.com

Pasākuma spēļu tiešraide portālā Sportacentrs.com, kā arī Lattelecom interaktīvajā TV kanālā "Sportacentrs TV" (nr. 411) kopā ar Jāni Celmiņu un līdz šim vien basketbolu komentējušo, Edgaru Buļu – Brazīlijas direktoru. Edgaram šie būs pirmie soļi volejbola komentēšanā, taču, visticamāk, ne pēdējie…

     [+] [-]

, 2011-04-25 11:37, pirms 13 gadiem
divu aktieru teātris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-25 17:00, pirms 13 gadiem
ivars1221 rakstīja: hokeja laikā!!
hokejs s*kā manu krānu.