Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" risināsies "Triobet līgas" Amatieru A divīzijas turnīrs

Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" risināsies "Triobet līgas" Amatieru A divīzijas  turnīrs
Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix

Atkal klāt ir "Triobet līgas" Amatieru A divīzijas turnīrs. Tas notiks šajā nedēļas nogalē 22. maijā, Pludmales sporta centrā „Brazīlija”. Organizatori gaida pieteikumus!

Amatieru A divīzijas turnīrā var piedalīties visi spēlētāji, kas 2010. gada vasaras sezonā kopējā reitingā nav labāko piecdesmitniekā. Tie, kas Latvijas kopējā reitingā ierindojas 20-50 vietā, nevar spēlēt kopā ar tāda paša līmeņa spēlētāju (kas ierindojas 20-50 vietā LKR), bet gan ar vājāku. Turnīros dalībnieku skaits ir ierobežots, vienā turnīrā var piedalīties tikai 40 komandas, un ja limits tiek sasniegts, tad pēc reitinga zemākās komandas tiek atstātas gaidīšanas sarakstā. Turnīrs notiek divās kārtās – grupu turnīrs un Fināls. Grupu turnīrā komandas tiek sadalītas vadoties pēc pieteikušos komandu skaita grupās. Turnīrs notiek pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Spēļu garumi var tikt mainīti vadoties pēc pieteikušos komandu skaita. Turnīru tiesā paši spēlētāji. Spēlētājiem pēc sasniegtajiem rezultātiem tiks piešķirts reitings, kas tiek ņemts vērā turpmākajās Amatieru divīzijas sacensībās.

Dalībai turnīrā var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 18. maijam plkst. 17.00 uz beachvolley@beachvolley.lv , rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem. Reģistrācija turnīram 22. maijā plkst. 11:30, dalības maksa 20,00 lati no pāra.

Informāciju sagatavoja:
Ruta Millere