Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijas Zelta duelis": Samoilovs pret Pļaviņu cīnīsies kopā ar Sorokinu

Jānis Celmiņš

"Brazīlijas Zelta duelis": Samoilovs pret Pļaviņu cīnīsies kopā ar Sorokinu
Ruslans Sorokins un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Pludmales sporta centrā "Brazīlija" 25. aprīlī, pulksten 17.00 risināsies līdz šim Latvijā nebijis pasākums – paraugturnīrs, kurā tiks noskaidrots labākais pludmales volejbola pārstāvis Latvijā - Mārtiņš Pļaviņš pret Aleksandru Samoilovu. Noskaidrojies, ka Samoilova izvēlētais pārinieks šajā turnīrā būs viņa ierastais pārinieks Ruslans Sorokins.

Samoilovs un Pļaviņš Latvijas pludmales volejbolisti šo ziemu pavadījuši trenējamies un spēlējam ārzemēs. Mārtiņš Pļaviņš ziemas vidū saņēma uzaicinājumu pievienoties vienam no spēcīgākajiem Turcijas pludmales volejbola klubiem "Halkbank" un pārstāvēt tā krāsas Turcijas Ziemas čempionātā, izcīnot šīs valsts čempionāta sudraba medaļu. Aleksandrs Samoilovs tikmēr ziemu pavadīja saulainajā Ēģiptē, kur nopietni gatavojās vasaras sezonai. Nu abi vīri ir atgriezušies mājās un gatavojas cīņām par ceļazīmēm uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Pļaviņš savu pārinieku pagaidām neatklāj

Samoilovs aizvadītajā nedēļā pabija Latvijā un paraugspēles organizatoriem paziņoja arī savu pārinieku cīņā par titulu, viņam palīdzēs Ruslans Sorokins. Tikmēr Mārtiņš savu palīgu pagaidām neatklāj, taču skaidri zināms, ka tas nebūs Jānis Šmēdiņš, ar kuru aizvadītajā vasarā viņš izcīnīja Eiropas čempionāta bronzas godalgas un Marseļs Pasaules kausa posmā kāpa uz otrā augstākā goda pjedestāla pakāpiena. Jānis turpina sezonu klasiskā volejbola komandā Vācijā un mājas būs vien maija sākumā.

Kā tiks noteikts labākais?

Turnīrs sastāvēs no divām pilnām spēlēm. Pirmajā mačā spēkiem mērosies Samoilovs un Sorokins pret Pļaviņu un viņa vēlāk izvēlēto pārinieku, bet otrajā abi titula pretendenti mainīsies pāriniekiem un izspēlēs vēl vienu maču. Viena spēle ritēs līdz uzvarai divos setos. Ja rezultāts pēc divām spēlēm būs neizšķirts (2:2 vai 3:3), Pļaviņš pret Samoilovu spēlēt viens pret vienu, tādejādi nosakot „Brazīlijas Zelta karaļa” titula ieguvēju!

Karstais duelis risināsies Pludmales sporta centrā "Brazīlija" Jūrkalnes ielā 100, 25. aprīlī pulksten 17.00. Ieeja apmeklētājiem – ziedojums labdarībai. Pasākuma programmā: karstas karsējmeitenes, skatītāju konkursi, intervijas ar sportistiem, sportistu spēļu inventāra izsole (spēļu krekli no sacensībām)! Pasākuma spēļu tiešraide portālā Sportacentrs.com kopā ar Jāni Celmiņu un līdz šim vien basketbolu komentējušo, Edgaru Buļu – Brazīlijas direktoru. Edgaram šie būs pirmie soļi volejbola komentēšanā, taču, visticamāk, ne pēdējie…

     [+] [-]

, 2011-04-14 19:15, pirms 13 gadiem
No plakāta -- ..."Latvijas lābakie..."

     [+] [-]

, 2011-04-14 19:20, pirms 13 gadiem
Nu Pļaviņam pagaidām trauma ir..

     [+] [-]

, 2011-04-15 21:53, pirms 13 gadiem
Nofilmejiet un ielieciet video!