Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš un Regža izcīna trešo vietu Budapeštā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

T. Šmēdiņš un Regža izcīna trešo vietu Budapeštā
Toms Šmēdiņš un Haralds Regža. Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīrā, kas šonedēļ norisinājās Budapeštā, trešo vietu izcīnījuši Toms Šmēdiņš un Haralds Regža.

Latvijas duets pusfinālu sasniedza vakar, pateicoties uzvarai pār tautiešiem – divos setos izdevās pārliecinoši tikt galā ar Mihailu Samoilovu un Aleksandru Soloveju.

Duelī par iekļūšanu finālā pretī stājās norvēģi Daniels Bergeruds un Lāšs Tveits-Reterholts. Pirmajā setā tika piedzīvots zaudējums ar 16:21, otrajā setā izdevās izrādīt nopietnāku pretestību, tomēr pašā galotnē tika piedzīvota vēl viena neveiksme – 20:22.

Par trešo vietu bija jācīnās pret japāņiem Kensuki Šodži un Masato Kurasaku, un arī šī spēle beidzās pēc diviem setiem, abos pārākiem esot latviešiem. Pirmajā Šmēdiņš un Regža uzvarēja ar 21:18, bet otrajā viņi ņēma virsroku ar 23:21, tādējādi nopelnot trešo vietu.