Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa grauj NCAA regulārās sezonas spēcīgākajā turnīrā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa grauj NCAA regulārās sezonas spēcīgākajā turnīrā
USC komanda Manhetenas pludmalē Losandželosā. Foto: USC Beach Volleyball

Nedēļas nogalē Manhetenas pludmalē Losandželosā risinās NCAA pludmales volejbola regulārās sezonas spēcīgākais turnīrs "East Meets West Challenge". Pērnā gada FIVB Pasaules tūres labākā debitante Tīna Graudiņa un amerikāniete Abrila Bustamante izcīnīja četras pārliecinošas uzvaras, arī Losandželosas "USC Trojans" guva četrus panākumus.

Atgādinām, ka ASV studenšu mačos universitāte spēlē pret universitāti. Katrai komandai pieci pāri - pirmais ir nomināli visspēcīgākais un spēlē pret pretinieču pirmo duetu, otrais pāris nosacīti mazliet vājāks un cīnās pret pretinieču otro duetu, un tā tālāk. Tādējādi lielā mača iznākums veidojas no piecām mazajām spēlēm.

Nedēļas nogalē Manhetenas pludmalē Losandželosā risinās NCAA regulārās sezonas spēcīgākais turnīrs "East Meets West Challenge", kur labākās rietumu komandas spēkojas ar austrumu vienībām. Šeit piedalās astoņas universitātes, tostarp ranga pirmie seši numuri - UCLA, USC, "Pepperdine", "Florida State", "Hawaii" un LSU.

Sacensību pirmajā dienā ranga otrā numura īpašniece Losandželosas USC ar 3-2 pievarēja Maiami "Florida International" (#4) un ar 5-0 satrieca Fortvērtas TCU (#19). Dzimšanas dienas gaviļniece Tīna Graudiņa un amerikāniete Abrila Bustamante, kā jau ierasts, spēlēja vadošā dueta pozīcijā. Vispirms sagrāva FIU studentes Ali Demiju/Ebiju Hjūzu (21:12 un 21:12), bet pēc tam pieveica arī Teksasas Kristīgās universitātes pārstāves Džeilinu Grīnu/Viktoriju Makdonaldu (21:17 un 21:11).

Otrajā dienā USC ar 4-1 pārspēja Batonrūžas LSU, pret kuru tika zaudēts pērnā gada "East Meets West" turnīrā. Losandželosas vienības vadošais duets šoreiz pārsteidzoši viegli (21:14 un 21:14) apspēlēja Luiziānas studentes Kleiru Kopolu/Kristenu Nusu, kaut gan pirms turnīra šīs pretinieces tika uzskatītas par nopietnākajām.

Pēdējā mačā mūsu sportistes pārstāvētā vienība ar 3-2 pieveica Talahasī "Florida State", kas ir Austrumu krasta labākā komanda. USC latviete un amerikāniete uzvarēja Peitoni Randu/Brūku Kūlmani (21:12 un 21:15). Graudiņas un Bustamantes sezonas bilance tagad ir 11-0.

Kā jau ziņots, ASV koledžu čempionāta trīskārtējā (2015, 2016, 2017) čempionvienībai USC pērnajā regulārajā sezonā tik labi nesekmējās, bet 2018. gada izslēgšanas spēļu noslēgumā nācās samierināties ar ceturto vietu. Mūsu pirmkursniece Tīna Graudiņa un trešā kursa studente Abrila Bustamante (ASV) tika iekļautas "All-American" izlasē, savukārt ASV populārais medijs VolleyballMag.com šīs spēlētājas pasludināja par NCAA sezonas labāko duetu. Sezonas pēdējā mačā nospēlēja "neizšķirti" ar dvīnēm Maknamarām. Latvietes sezonas bilance (31-2) izvērtās iespaidīga, NCAA spēcīgākās divīzijas pirmo pāru spēlētāju ieskaitē tas bija labākais rādītājs.

NCAA sezonas laikā Tīna Graudiņa nevar spēlēt Pasaules tūrē, līdz to marta sākumā jūrmalnieces ierastā pāriniece Anastasija Kravčenoka triju zvaigžņu posmā cīnījās kopā ar Alisi Leci.

"East Meets West Challenge": Rietumi-Austrumi 12-4

Komanda (rangs)Duetu U-ZKrasts
UCLA (#1)17-3Rietumi
USC (#2)15-5Rietumi
Pepperdine (#3)10-10Rietumi
Florida State (#4)10-10Austrumi
Hawaii (#5)10-10Rietumi
LSU (#6)9-11Austrumi
FIU (#9)7-13Austrumi
TCU (#19)2-18Austrumi

.

Tīna Graudiņa tiek sveikta dzimšanas dienā


.

Izmantotie resursi:
usctrojans.com

  +1 [+] [-]

, 2019-03-10 18:17, pirms 5 gadiem
Amerikā no 21 gada var pirkt grādīgo!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-10 18:19, pirms 5 gadiem
Tīnai šosezon reāli palikt bez zaudējumiem!

  -3 [+] [-]

, 2019-03-11 07:04, pirms 5 gadiem
Priekš kam šis jādara..