Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T.Šmēdiņš un Sorokins uzvaras attālumā no pamatturnīra Berlīnē

Jānis Celmiņš

T.Šmēdiņš un Sorokins uzvaras attālumā no pamatturnīra Berlīnē
Ruslans Sorokins
Foto: fivb.org

Lai iekļūtu šonedēļ Berlīnē notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās, Latvijas pludmales volejbolistiem Tomam Šmēdiņam un Ruslanam Sorokinam otrdien jāizcīna viena uzvara.

Rīt Berlīnē startēs FIVB „Grand Slam” turnīra kvalifikācijas sacensības. Latvijas duets tajās izsēts ar trešo numuru, kas nozīmē, ka mūsu komanda ir viena no astoņām, kurām kvalifikācijas turnīra pirmā kārta ir brīva. Otrajā turnīra kārtā Tomam un Ruslanam būs jācīnās ar mača Jakovļevs/Kuļešovs (Kazahstāna) un Dītelbahs/Korengs (Vācija) mača uzvarētājiem. Šo pāru cīņa paredzēta pulksten 13.50 pēc Latvijas laika.

Savu vienīgo kvalifikācijas turnīra maču Latvijas komanda uzsāks pulksten 16.50 trešajā kortā.

Ar pamatturnīru sacensības Berlīnē sāks Eiropas vicečempioni un FIVB Pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri uz Vācijas galvaspilsētu ceļā dosies vien otrdien. Pamatturnīra sacensības vīru komandām startēs trešdienas rītā.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 23:02, pirms 11 gadiem
Kamēr kārtībā nebūs savstarpējās attiecības nekur tālu netiks..

     [+] [-]

, 2013-08-06 00:11, pirms 11 gadiem
Jāuztaisa Sorokins-Pļaviņš duets un būs 2 labi pāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-06 08:37, pirms 11 gadiem
Viņš ir tik faking līdzīgs breivīkam..