Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš jaunajai sezonai ierasti briest Ēģiptē

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Šmēdiņš jaunajai sezonai ierasti briest Ēģiptē
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Gatavošanos jaunajai pludmales volejbola sezonai jau uzsākuši aizvadītā gada Pasaules ranga pludmales volejbolā kopvērtējuma uzvarētāji Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Abi jau divas nedēļas sezonai gatavojas Ēģiptes pilsētā Hurgadā.

Aizvadītā sezona abiem bija ļoti veiksmīga, tāpēc gatavošanās plānu komanda nav mainījusi un palikusi pie pārbaudītām vērtībām – treniņiem Hurgadā, kur laika apstākļi šajā laika periodā ir ļoti piemēroti pludmales volejbolam. „Šobrīd rit jau otrā treniņnometnes nedēļa, nogurums ir nedaudz iekrājies, taču strādājam, lai būtu gatavi jaunajai sezonai,” stāsta Jānis Šmēdiņš. „Trenējamies pēc pagājušā gada programmas – trīs reizes dienā, piecas reizes nedēļā,” piebilst Aleksandrs Samoilovs.

„Marta beigās vai aprīlī braucam uz Spāniju, kur būs vairākas vadošās komandas – mājinieki, poļi, vācieši, iespējams, vēl kāds. Spēļu praksi iegūsim arī Ēģiptē, spēlējot ar savējiem, bet tas tomēr ir citādāk,” iepriekš sarunā ar portālu Sportacentrs.com izteicās Jānis Šmēdiņš.

Šobrīd kopā ar aizvadītā gada Pasaules ranga uzvarētājiem kopā trenējas arī Ruslans Sorokins, Edvarts Buivids, kā arī Toms Šmēdiņš, kura pārinieks Jānis Pēda pagaidām turpina klasiskā volejbola sezonu Austrijā.

Jaunā Pasaules kausa tūres sezona šosezon sāksies visai agri. Jau no 22. - 26. aprīlim visi labākie pasaules pludmales volejbolisti pulcēsies Ķīnas pilsētā Fužo, kur risināsies šīs vasaras pirmais OPEN turnīrs. Pēc nedēļas Šanhajā plānots arī pirmais "Grand Slam" turnīrs.

Izmantotie resursi:
Samoilovs Šmēdiņš | Blogs
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...