Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Šī bijusi grūta sezona, taču esam uz pareizā ceļa"

Rolands Eliņš

Samoilovs: "Šī bijusi grūta sezona, taču esam uz pareizā ceļa"
Aleksandru Samoilovu uz goda pjedestāla apsveic finālā pārspētais konkurents
Foto: CEV

Pēc izcīnītās zelta medaļas Eiropas čempionātā pludmales volejbolā Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs dalījās viedoklī par paveikto ar "Sporta Studijas" pārstāvjiem, norādot, ka ir ļoti atviegloti, ka izvairījušies no trešā zaudējuma finālā pēc kārtas.

"Patiesībā mēs tikai vienā spēlē aizvadījām trīs setus, visas pārējās uzvarējām divos," sarunā ar "Sporta Studiju" pēc zelta medaļas izcīnīšanas sacīja Jānis Šmēdiņš. "Bija pāri kritumi, taču visumā domāju, ka nospēlējām stabilu turnīru un izcīnījām pelnītas zelta medaļas."

"Pirms fināla bija tāda sajūta, ka jāspēlē brīvā un atraisītāk, jo divus gadus jau esam bijuši finālā un ar katru reizi zelts likās arvien tuvāk, bet kaut kā vienmēr pietrūka," turpināja Šmēdiņš. "Bet šodien vispār bija tāda mierīga spēle, visu laiku bijām pāris punktu vadībā, un izdevās visu nokārtot divos setos, jo trešais sets tomēr... labi, ka nespēlējām to," pasmaida Šmēdiņš.

"Tagad redzam, ka mūsu komandas un mūsu atbalstītāju iepriekšējos gados paveiktais darbs bijis mērķtiecīgs un pareizi izdarīts," uzsvēra Aleksandrs Samoilovs. "Pēc diviem zaudētiem fināliem tagad mums bija ļoti svarīgi šodien uzvarēt, jo cilvēki jau sāka runāt... Ja mēs šodien būtu zaudējuši finālā, tad es laikam labāk pat izvēlētos bronzu un trešo vietu, nevis sudrabu. Tīri morālās vērtības dēļ, jo jau pagājušajā gadā finālā zaudēt bija smagi."

"Kad uzsākām maču, teicām viens otram, ka pienācis laiks lauzt neveiksmju sēriju," Samoilovs citēts turnīra mājaslapā. "Klāgenfurte ir leģendāra vieta, un visi runā par šejienes centrālo kortu un kas tajā noticis gadu gaitā. Tagad arī mums ir maza vietiņa šajā vēsturē. Šī bijusi grūta sezona, jo Jānis iepriekš guva savainojumu, taču esam atgriezušies uz pareizā ceļa un mūsu mērķis ir savākt pietiekami daudz punktus, lai nodrošinātu vietu olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro."

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball
https://www.youtube.com/channel/UCh...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-02 21:05, pirms 9 gadiem
ctrl+c ctrl+v

Kā būtu, ja mēs visi, kuri dodas uz Poliju, uzdrukātu vienādus T-reklus? Citādi pagājušajā gadā tie 100 pazudām tajos 2000 poļos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja