Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Ziemas orientieristam Kivleniekam 18. vieta Eiropas čempionātā

Rolands Eliņš

Ziemas orientieristam Kivleniekam 18. vieta Eiropas čempionātā
Raivo Kivlenieks
Foto: Donats Lazausks

Latvijas ziemas orientierists Raivo Kivlenieks šodien Austrijā notiekošajā Pasaules čempionātā vidējā distancē ierindojies 18.vietā, no uzvarētāja Lāša Moholda (Norvēģija) 9,3km garajā distancē atpaliekot 3:14.

Eiropas čempionāts Austrijas slēpošanas kūrortā Obertiliahā iesākas jau 29.februārī ar sprinta sacensībām, kurās Raivo Kivleniekam 28.vieta. Taču šodien, 2.martā, vidējā distancē ar kopējo startu Latvijas labākajam ziemas orientieristam augstvērtīgs rezultāts – 18.vieta. Čempionāts turpināsies ar garo distanci 4.martā un stafeti 5.martā.

Bez Raivo Kivlenieka EČ Latvijas izlasē startē arī Nauris Raize, kuram šobrīd labākais rezultāts ir 31.vieta sprintā un Jānis Baunis, kuram izdevās uzrādīt 32. labāko rezultātu vidējā distancē. Sieviešu komandu pārstāv daugavpiliete Ļubova Pavļukova, kura ierindojās 36.vietā vidējā distancē.

Paralēli pieaugušo čempionātam, norisinās arī jauniešu un junioru sacensības, kurās arī ir pārstāvēta Latvija. Labi startē jaunieši (līdz 18 gadu vecumam), kuriem izdodas ielauzties labāko divdesmitniekā. Nikam Pļaviņam 16. vieta sprintā un 12.vieta vidējā distancē, Andrim Sarksņam 19. un 14.pozīcija, Elizabetei Ločmelei 18.vieta un Vilmai Alberingai 20.vieta.

Vairāk informācijas organizatoru mājaslapā: News

Informāciju sagatavoja:
Jānis Tamužs,
LOF preses dienests,