Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" smaga sakāve viesos

"Lokomotīvei" smaga sakāve viesos
Grigorijam Lagutam šodien bija vientuļi
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Ar trešo zaudējumu Polijas 1. spīdveja līgā šodien nācies samierināties Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistiem, kuri viesos ar 33:57 piekāpās ļoti spēcīgajai Žešuvas "Marma".

Jau pirms sacensību sākuma bija skaidrs, ka spēcīgā "Marma" savā trekā būs ļoti nopietns konkurents, tādēļ cerību uz panākumu bija ļoti maz. Sākums gan izdevās - Grigorijs Laguta uzvarēja pirmajā braucienā, bet Artjoms Laguta otrajā, kā rezultātā pēc diviem braucieniem 7:5 "Loko" labā. Tas gan bija tikai mirkļa uzplaiksnījums, jo turpinājumā bez īpašiem variantiem "Marmas" braucēji audzēja savu pārsvaru, sagraujot "Loko" ar iespaidīgo 57:33.

Lai arī zaudējums viesos bijis gana smags, savā trekā teorētiski vēl ir iespēja šādu deficītu atspēlēt, kas ļautu tikt pie bonuspunkta.

Šodien līderu lomā Daugavpils komandā, kā ierasti, uzņēmās brāļi Lagutas. Artjoma kontā 11 punkti, bet Grigorijam, sakarā ar neveiksmēm pēdējos divos braucienos, mazliet mazāk - deviņi. Seši punkti sešos braucienos Maksimam Bogdanovam. Ar četriem punktiem piepalīdzēja Romāns Považnijs, ar trīs Pāvels Mesjoncs, bet Kjasts Puodžuks un Vjačeslavs Giruckis palika bez punktiem.

Zinot Nikolaja Kokina neapmierinātību ar Mesjoncu, ļoti iespējams, ka viņa pacietības mērs būs pilns un Pāvelu komandā vairs arī neredzēsim. Mājinieku rindās 13 punkti Rafalam Okoņevskim, bet pa 11 atveda Lī Ričardsons un Macejs Kucjapa. Titulētajam Krisam Harisam seši punktiņi.

Nākamais "Lokomotīves" starts pēc nedēļas viesos Poznaņā pret vietējo "PSŽ".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-12 07:57, pirms 14 gadiem
Nu ,visi jau zina ka viesos Loko labi nejiet
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix
1

Ļebedevam 12. vieta "Grand Prix" otrajā posmā Varšavā

LETA. Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs sestdien Varšavā ieņēma 12. vietu pasaules spīdveja čempionāta jeb "Grand Prix" otrajā posmā.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Spīdveja PČ sezona, klātienē vērojot vairāk nekā 50 000 skatītājiem, turpināsies Polijā

Sestdien, 11. maijā, FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona turpināsies ar tās otro posmu ''ORLEN FIM Speedway GP of Poland - Warsaw'', kas norisināsies ''PGE Narodowy stadium'' jeb Varšavas Nacionālajā stadionā Polijā, sacensības klātienē vērojot vairāk nekā 50 000 skatītājiem. Savas otrās sacensības pasaules čempionāta pamatsastāva braucēja statusā aizvadīs arī Latvijas spīdveja braucējs Andžejs Ļebedevs.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.