Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz stūrmaņa lauztajām ribām, Duvāls grib braukt vēl

Neskatoties uz stūrmaņa lauztajām ribām, Duvāls grib braukt vēl
Fransuā Duvāla automašīna pēc avārijas

Beļģu braucējs Fransuā Duvāls Vācijas rallija otrās dienas izskaņā piedzīvoja avāriju, taču, neskatoties uz to, beļģu pilots cer, ka viņam izdosies šogad nobraukt vēl pāris rallijos.

Ilgu laiku Duvāls Vācijas rallijā turējās piecu ātrāko pilotu vidū. Dažos posmos viņš bija ātrākais no visiem "Ford" komandas braucējiem, taču otrās dienas izskaņā beļģu pilots vienā no līkumiem iegāja nedaudz par ātru, kā rezultātā sekoja avārija. Taču, neskatoties uz to, Duvāls cer, ka viņam izdosies šogad vēl piedalīties kādā rallijā.

"Divi gadi ārpus WRC ir ilgs laiks, taču jūtu, ka esmu pietiekami ātrs, lai varētu cīnīties ar pārējiem pilotiem," saka Duvāls. "Tad, kad mašīna gāja labi un tai nebija problēmas, mani uzrādītie laiki bija ļoti labi. Rallija garākajā posmā es biju ātrākais no "Ford" braucējiem. Noteikti centīšos šogad piedalīties vēl dažos rallijos. Turpinu strādāt ar sponsoriem, lai varētu startēt Francijas un Spānijas rallijos. Tāpēc, ja lietas ritēs kā plānojas, tad mans nākamais rallijs būs tuvākajās sešās nedēļās. Jā, šobrīd man nedaudz sāp mugura, kā arī mans stūrmanis minētajā avārijā ir lauzis divas ribas, taču mēs noteikti būsim gatavi nākamajam rallijam."

Izmantotie resursi
Rally News | RallyBuzz

     [+] [-]

, 2010-08-26 12:29, pirms 14 gadiem
VIDEO

     [+] [-]

, 2010-08-26 18:44, pirms 14 gadiem