Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC vicelīderis Noivils pievienosies "Hyundai" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

WRC vicelīderis Noivils pievienosies "Hyundai" komandai
Tjerī Noivils
Foto: AFP/Scanpix

Beļģu rallija pilots Tjerī Noivils esot pieņēmis lēmumu pamest "M-Sport" komandu, lai pievienotos "Hyundai" vienībai, ziņo britu izdevums "Autosport".

Šobrīd ne Noivils, ne arī "Hyundai" komanda šo informāciju neapstiprina, tomēr, pēc "Autosport" rīcībā esošās informācijas, vienošanās panākta jau pirms kāda laika.

"Hyundai" komandas menedžeris Alēns Penasē gan apstiprina, ka Noivils bijis viens no daudzajiem pilotiem, kas apmeklējis rūpnīcas bāzi Vācijas pilsētā Alcenau, taču noliedz, ka jau būtu pieņemts galējais lēmums. Viņš arī apstiprina, ka tieši Noivils ir galvenais WRC pilotu tirgus objekts un lielā līgumu slēgšana komandām sāksies tad, kad beļģis būs izvēlējies, ar kādu mašīnu startēt turpmāk.

"Šobrīd viņš tur roku uz pogas," saka Penasē. "Tomēr neviens nezina, kad viņš iedarbinās motoru... Mēs visi uz viņu gaidām. Esam runājuši ar gandrīz visiem pilotiem, izņemot tos, kas startē "Volkswagen" sastāvā. Mūsu saraksta galvgalī atrodas daudzi no viņiem un šobrīd ir laba iespēja izanalizēt viņu sniegumu pašlaik notiekošajos rallijos. Tomēr būtu jauki, ja izšķirošos lēmumus mēs varētu pieņemt drīz. Ceram, ka tas notiks jau oktobrī."

Noivils ir viens no šī gada lielākajiem pārsteigumiem pasaules čempionātā. Zaudējis vietu "Citroen" junioru komandā, beļģis pievienojās "M-Sport" uz šogad stabili pārspēj komandas biedrus Madsu Ostbergu un Jevgēņiju Novikovu. "M-Sport" viņam piedāvā pagarināt līgumu uz trim gadiem un tāpat piedāvājums viņam esot arī no "Citroen" rūpnīcas vienības.

Tikmēr "Volkswagen", pēc neoficiālas informācijas, iespējams, būtu gatavi pieņemt Noivilu sastāvā 2015. gadā. Tieši šī iemesla dēļ iepriekš izskanēja informācija, ka Noivils tomēr nepiekritīs startēt "Hyundai" sastāvā, jo šī komanda vēloties līgumu uz trim sezonām. "Autosport" gan ziņo, ka vienoties ir izdevies un Noivils nākamgad brauks tieši "Hyundai" komandā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +2 [+] [-]

, 2013-10-24 13:01, pirms 11 gadiem
opā, vismaz redzēsim cik patiesība Hyundai ir ātrs Ja nostums Citroen uz 3.vietu nākamgad, tas jau būs lieliski

  +2 [+] [-]

, 2013-10-24 13:38, pirms 11 gadiem
Galvenais, lai Hyundai ir konkurētspējīga mašīna kā VW , Citroen un Ford. Par to, ka M-Sport viņam piedāvā 3 gadu līgumu, baigi šaubos. Var jau būt ka vecais lapsa Malkolms ir ko savervējis(sponsoru 3 gadiem), bet tas nav viņa stilā.. Vēl nesen teica, ka nav komandas budžets nākamajam gadam, kur nu vēl braucējiem un pat 3 gadiem. Un kas būs pēc 2015. gadā kad varēs mainīt tehniskās nianses, un zirgā būs tie kam ir piķis..?! Bet, kopumā, patreiz tik liela neziņa par nākamā gada WRC pilotu satāvu sen nav bijusi, jo interesantāk līdzjutējiem, tik galvenais, lai tā visa rezultātā kāds arī spēj cīnīties ar Ogier..

     [+] [-]

, 2013-10-24 19:43, pirms 11 gadiem
Ļoti negaidīts lēmums.Pieņemu ka Hyundai startēs ar visai palielu budžetu,kas ļauj NIOPIRKT labu braucēju,par labu naudu,kas pievilināja Noivilu.Nevis meklēt kaut kādu viduvēju braucēju ar saviem sponsoriem,kā to dara tagad Ford.Ļoti gribētos lai tā nebūtu,bet šaubos ka viņi būs konkurētspējīgi tuvākajos pāris gados.