Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

IRC rallija uzvarētājs: "Šo uzvaru veltu Kolinam Makrejam"

IRC rallija uzvarētājs: "Šo uzvaru veltu Kolinam Makrejam"
Kriss Mīke - šī gada čempions
Foto: www.ircseries.com

Pēc Skotijas IRC rallija, kurā par uzvarētāju šodien kļuva Kriss Mīke, uzvarētājs un otrās vietas ieguvējs Gajs Vilkss dalījās iespaidos par aizvadīto ralliju.

"Protams, tas nav veids, kādā mēs gribējām uzvarēt šo ralliju (pēdējais posms avārijas dēļ tika atcelts – aut.)," iesāk 30 gadus vecais Kriss Mīke. "Taču tāds ir rallijs. Vilkss visu laiku cieši sekoja man, un domāju, ka arī pēdējā posmā cīņa starp mums būtu sīva. Šo uzvaru veltu Kolinam Makrejam," ar asarām acīs turpina uzvarētājs. "Es nebūtu šeit, ja man nepalīdzētu Kolins un visa Makreju ģimene (Kolins bija tas, kurš Mīkem iepriekš apmācīja rallija pamatus – aut.)."

"Šīs bija fantastiskas brīvdienas, taču tajā pat laikā – viltīgas," saka Gajs Vilkss. "Rallija laikā daudz lija, un tas trasi padarīja ļoti slidenu. Runājot par "Skoda Fabia S2000", tad tā bija lieliska – ātra, spēcīga un uzticama. Mums ar mašīnu nebija nekādu problēmu un mēs ar to sasniedzām finišu neskarti. Arī mūsu mērķis bija izcīnīt labu rezultātu un sasniegt finišu. Tas mums izdevās, tāpēc gribu pateikt lielu paldies "Skoda UK" komandai par doto iespēju braukt šajā rallijā."

Skotijas IRC rallija rezultāti

VietaPilotsMašīnaLaiks
1.K.MeekePeugeot 207 S20002:16:46.9
2.G.WilksŠkoda Fabia S2000+20.7
3.A.McRaeProton Satria Neo S2000+3:07.9
4.J.GreerMitsubishi Lancer Evo IX+5:42.4
5.J.ArmstrongSubaru Impreza+7:01.5
6.K.KoitlaHonda Civic Type-R+14:11.7

Izmantotie resursi:
ircseries.com


, 2009-11-21 21:47, pirms 15 gadiem
cēli!
, 2009-11-21 21:47, pirms 15 gadiem
Mājm, taisnība, taisnība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.