Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: Hirvonens, Ožjē un citi piloti gatavojās Montekarlo rallijam

Vairāki piloti, kuru vidū ir arī abi WRC rallija braucēji – Miko Hirvonens un Sebastiens Ožjē, lai labāk sagatavotos sezonas pirmajam IRC rallija posmam aizvadījuši testu braucienus.
Vērtējums:

Hirvonens jau iepriekš testēja šo automašīnu, kur pēc testiem sportists par jauno automašīnu bija sajūsmā. ''Lai arī šī ir pilnīgi jauna automašīna, biju pārsteigts par to, cik ātri ar to apradu. Montekarlo ralliju iepriekš esmu braucis jau piecas reizes, tāpēc zinu, kādi tur ir ceļi un laika apstākļi,'' pēc iepriekšējiem testiem teica pilots. Arī pagājušajā gada Montekarlo IRC rallija uzvarētājs Sebastiens Ožjē izmantoja izdevību, lai patestētu savu ''Peugeot 207 S2000''. Jāatzīst, ka Ožjē testu laikā gaisa temperatūra vietām sasniedza -16 grādus. Jāatzīmē, ka pilota testus sarežģītākus padarīja ārkārtīgi lielais sniega daudzums. Tāpat testus aizvadīja pagājušās gada IRC rallija uzvarētājs Kriss Mīke, Stefans Sarazins un Bruno Magalēs, kuri testēja ''Peugeot 207 S2000'' automašīnu. ''Šie bija ļoti vērtīgi testa braucieni – pirmajā dienā daudz sniega, otrajā dienā atkusnis,'' saka Mīke, kurš kopā testu laikā veica ap 250 jūdzēm.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-13 12:57, pirms 14 gadiem
Ožjē video skaists..tik daudz sniega..

     [+] [-]

, 2010-01-13 14:21, pirms 14 gadiem
Sen neredzēti sniegoti Monte Carlo skati :-) Žēl ka šogad WRC posms nenotiek tur.