Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Sesks: ''Pagājušajā gadā gribēšana pārsniedza meistarību''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārtiņš Sesks: ''Pagājušajā gadā gribēšana pārsniedza meistarību''
Sesks/Vilsons
Foto: Go4speed

Latvijas rallija čempionāta noslēdzošajā posmā ''Rallijs Latvija'' uz starta izies arī LRČ3 klases čempions Mārtiņš Sesks, kurš kopā ar stūrmani Reini Vilsonu noslēgs šo veiksmīgo sezonu.

Mārtiņš Sesks ir “LMT Autosporta Akadēmijas” pilots – jauns, talantīgs autosportists, kas ļoti daudz strādā, lai attīstītu savus talantus un mācītos no kļūdām. Šajā nedēļas nogalē ar stūrmani Reinis Vilsons viņš noslēgs 2016.gada rallija sezonu, kas bijusi ļoti veiksmīga, jo vienu ralliju pirms sezonas beigām ekipāža kļuvusi par čempioniem.

''Pagājušajā gadā mums īsti nesanāca šis rallijs, bija mazāk prātiņa un gribējās lielajiem džekiem skriet līdzi, bet gribēšana pārsniedza meistarību, tāpēc šajā gadā mazliet savādāki apstākļi. 2014.gadā rallijsprintā "Latvija" izcīnīju 2.vietu, tāpēc šogad jācenšas, kas līdzīgs atkārtot,'' pirms rallija starta stāsta Mārtiņš.

Uz jautājumu, ko Mārtiņš dara dienu pirms sacensībām un kā viņš tām gatavojas, sportists turpina. ''Dienu vai vairākas dienas pirms sacensībām mēs pierakstām trasi, darām grūtu darbu, “pirms svētkiem - kāpšanas pie sporta auto stūres”. Nekā ļoti interesanta, bet toties svarīgi. Vēl parasti pirms pierakstīšanas ir kāds sporta treniņš jeb testi. Somas parasti krāmēju dienu pirms izbraukšanas no mājām, visu smuki sakārtoju, pārbaudu vai tiešām viss ir, lai pēc rallija visu varētu vienkārši samest somā. Ideālās brokastis sacensību rītā? Pat īsti nezinu, atkarīgs ar kuru kāju izlienu no gultas,'' jautrā garastāvoklī nosaka Mārtiņš, kurš sarunas nobeigumā teica lielu paldies Mārim Kulšam par šogad aizvadītajiem rallijiem.