Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rovanpera rallijā "Latvija" startēs ar 1. numuru, Sirmacis pilotēs BMW

Juris Grīns
Juris Grīns

Rovanpera rallijā "Latvija" startēs ar 1. numuru, Sirmacis pilotēs BMW
Kalle Rovanpera
Foto: Mārtiņš Vanags, MVFOTO

Jau pēc dažām dienām, 22. un 23. jūlijā norisināsies “Rallijs Latvija 2017”, kurā uz starta izies nepilni seši desmiti sacīkšu automašīnu.

1. starta numurs piešķirts somu sportistu Kalles Rovanperas un Risto Pietilainena ekipāžai, kas sacensībās uz starta izies ar “Škoda Fabia R5”. Iepriekšējā Latvijas rallija čempionāta posmā Talsos Rovanpera sīvā cīņā piekāpās krievu pilotam Nikolajam Grjazinam, kurš šajā reizē uz starta nebūs.

Ar 2. numuru cīņā dosies pašmāju sportisti Jānis Vorobjovs un Ivo Pūķis, kuri pirmo reizi šogad Latvijā startēs ar “Mitsubishi Space Star Mirage”. Ar šo auto Vorobjovs brauca jau pērn, kā arī šogad piedalījās Lietuvas rallija čempionāta posmā Žemaitijā, izcīnot uzvaru absolūtajā vērtējumā.

Tikmēr 3. starta numurs “Rallijā Latvija 2017” pienākas Jānim Berķim un Edgaram Čeporjum, kuri cīņā par pjedestālu dosies ar “Ford Fiesta R5” automašīnu. R5 klases tehnika arī lietuviešiem Benediktam Vanagam un Agnei Vičkačkaitei-Lauciuvienei, kuri startēs ar “Škoda Fabia”, ar 4. numuru.

Ralfs Sirmacis un Artūrs Šimins, kuri Talsu rallijā ar “Mitsubishi Lancer Evo IX RS” izcīnīja trešo vietu, šoreiz pirmo reizi startēs ar aizmugures piedziņas “BMW 320” – viņiem 14. starta numurs. Tikmēr pasaules rallijkrosa čempionāta dalībnieks Reinis Nitišs apvienojies ekipāžā ar Māri Neikšānu un uz starta izies ar “Mitsubishi Lancer Evo IX”, kura sānus rotās 15. numurs.

Pilns starta saraksts: LRČ

Izmantotie resursi:
4rati.lv