Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

H.Solbergs: "Esmu ātrāks par Peteru"

H.Solbergs: "Esmu ātrāks par Peteru"
Brāļi Solbergi pirms Norvēģijas rallija
Foto: www.rallynorway.com

Pēc Norvēģijas rallija "Stobart" komandas braucējs Henings Solbergs atzina, ka tagad viņš var teikt, ka ir spēcīgāks par savu brāli Peteru Solbergu, kamēr Peters priecājās, ka izdevās startēt Norvēģijā un izcīnīt sesto vietu.

Ja Henings Solbergs bija drošs par savu nākotni – bija gan komanda, gan mašīna, tad Peteram visu nācās veidot no sākuma, jo viņam nebija ne mašīna, ne komandas. Taču norvēģis nepadevās un beigās izveidoja savu komandu. "Esmu ļoti priecīgs par sesto vietu," iesāk Peters Solbergs. "Pirms četrām nedēļām man nebija ne mašīnas, ne komanda, tāpēc paskatāties uz mums tagad. Esmu lepns par ik vienu mūsu komandas cilvēku, kuri visas šīs nedēļas smagi strādāja. Tāpat gribu pateikt paldies savai ģimenei un draugiem, jo bez viņiem šis nenotiktu."

"Īstenībā, nedomāju, ka tiksim līdz finišam, jo mums radās tehniskas problēmas, taču mēs tikām un saglabājām savu sesto vietu. Dažos ātrumposmos bijām ļoti ātri. Tagad turpināsim gatavoties nākamajiem rallijiem. Kiprā es neapmierināšos ar sesto vietu."

"Esmu ļoti laimīgs," iesāk Henings Solbergs. "Virs manis finišēja trīs labākie braucēji ar trīs ātrākajām mašīnām. Šis bija perfekts rallijs – gan ātrumposmi, gan organizācija bija ļoti patīkama. Finišā būt ātrākajam norvēģu pilotam ir ļoti patīkami. Bija patīkami sacensties ar Peteru, taču tagad varu pateikt, ka esmu ātrāks par viņu. Mēģināšu to saglabāt arī turpmāk. Arī kopvērtējumā tagad esmu ceturtais, kas man ir fantastisks apbalvojums."

Izmantotie resursi:
crash.net

     [+] [-]

, 2009-02-20 00:18, pirms 15 gadiem
Peters iet uz uzvaraam. Heningam motivaacija bish klibo.

  +4 [+] [-]

, 2009-02-20 01:16, pirms 15 gadiem
nu jaskatas,ka mute neizradas lielaaka par darbiem... nevajag tomer aizmirst,ka Peteram ir viens chempiona tituls 2003.gadaa un triis 2.vietas kopveerteejumos ...

  +1 [+] [-]

, 2009-02-20 08:15, pirms 15 gadiem
"Kiprā es neapmierināšos ar sesto vietu."
labs..

  +3 [+] [-]

, 2009-02-20 08:56, pirms 15 gadiem
peteram kaujas rati nav tik aatri, lai ciiniitos ar ruupniicas komandaam un to pashu stobart. lai pakaaptos augstaak par sesto vietu, vinjam ir jaacer, ka ieprieksh mineeto komandu brauceeji rupji kljuudiisies, izstaasies, savaadaak lielu ceriibu nav.
pa tv uzskataami saliidzinaaja loeeba aatrumu ar petera - pirmajam vienaa no taisnem iet 164 km/h, bet otrajam tikai 144 km/h.....un taa ir tikai viena taisne. pareekjinot kopeejo aatrumu visaa rallija laikaa, taa atstarpe ir mezhoniiga

  -1 [+] [-]

, 2009-02-21 13:55, pirms 15 gadiem
tas moska bija ironiski teikts??? ibio, nevajag jau pārprast un tagad te muldēt.
Henings ir ātrāks un būs. kā arī Heninga pluss vienmēr būs stabilitāte.