Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Traģiskā avārijā gājis bojā viens no ātrākajiem baltkrievu rallistiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Traģiskā avārijā gājis bojā viens no ātrākajiem baltkrievu rallistiem
Jurijs Semenčuks

Pagājusī nedēļas nogale izvērsusies traģiska Baltkrievijas autosportam, jo ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējuši rallists Jurijs Semenčuks un jaunais kartingists Artemijs Kameņoks.

Negadījums noticis uz Gomeļas šosejas, kad mašīna, kurā atradās Semenčuks, Kameņoks un vēl arī Nikolajs Semenčuks, uztriekusies uz ceļa izskrējušam alnim. Jurijs un Artemijs, kuram bija vien 17 gadu, gāja bojā notikuma vietā. Jurija Semenčuka dēls Nikolajs izdzīvoja, bet guvis traumas.

Tobrīd sportisti bijuši ceļā no Baltkrievijas čempionāta sacensībām, kas brīvdienās notika Minskā. Tajās Kameņoks divreiz kāpa uz pjedestāla.

Jurijs Semenčuks ir 2016. gada Baltkrievijas čempions rallijā, guvis titulus arī rallijsprintā un vēl aizvien piedalījās šo disciplīnu sacensībās, kā arī bija viens no ātrākajiem šajā sporta veidā savā valstī. Šogad viņš jau bija aizvadījis sacīkstes “Rally Sprint Gomelshina”, kur ar “Ford Fiesta ST” izcīnīja trešo vietu.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati