Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Traģiskā avārijā gājis bojā viens no ātrākajiem baltkrievu rallistiem

Traģiskā avārijā gājis bojā viens no ātrākajiem baltkrievu rallistiem
Jurijs Semenčuks

Pagājusī nedēļas nogale izvērsusies traģiska Baltkrievijas autosportam, jo ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējuši rallists Jurijs Semenčuks un jaunais kartingists Artemijs Kameņoks.

Negadījums noticis uz Gomeļas šosejas, kad mašīna, kurā atradās Semenčuks, Kameņoks un vēl arī Nikolajs Semenčuks, uztriekusies uz ceļa izskrējušam alnim. Jurijs un Artemijs, kuram bija vien 17 gadu, gāja bojā notikuma vietā. Jurija Semenčuka dēls Nikolajs izdzīvoja, bet guvis traumas.

Tobrīd sportisti bijuši ceļā no Baltkrievijas čempionāta sacensībām, kas brīvdienās notika Minskā. Tajās Kameņoks divreiz kāpa uz pjedestāla.

Jurijs Semenčuks ir 2016. gada Baltkrievijas čempions rallijā, guvis titulus arī rallijsprintā un vēl aizvien piedalījās šo disciplīnu sacensībās, kā arī bija viens no ātrākajiem šajā sporta veidā savā valstī. Šogad viņš jau bija aizvadījis sacīkstes “Rally Sprint Gomelshina”, kur ar “Ford Fiesta ST” izcīnīja trešo vietu.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati


Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.