Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Lietuvieši Dakaras rallijā palīdz avarējušai ekipāžai

Video: Lietuvieši Dakaras rallijā palīdz avarējušai ekipāžai
Avarējušā Šabo ekipāža. Foto: ekrānšāviņš

Otrdien notikušajā Dakaras rallija devītajā posmā Saūda Arābijā bija jāveic 410 km garš ātrumposms un vēl 476 km pārbrauciena sekcija no Vadi El-Davasiras uz Haradu, un tā bija bija pirmā daļa no maratonposma, kas turpināsies šodien. Viens no iespaidīgākajiem notikumiem bija francūža Ronāna Šabo ekipāžas avārija, kas negadījumā nolauza riteni un apgāzās, bet palīgā tai steidza lietuvietis Vaidotas Žala ar stūrmani. Piedāvājam atskatu uz galvenajiem notikumiem visās sacensību klasēs.


Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.