Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Hyundai" nākamgad plāno startēt ar divām WRC komandām

Juris Grīns
Juris Grīns

"Hyundai" nākamgad plāno startēt ar divām WRC komandām
Foto: Hyundai Motorsport

Lai dotu iespēju sacensībās piedalīties Kreigam Brīnam un Andreasam Mikelsenam, “Hyundai” rūpnīca 2020. gada pasaules rallija čempionātā plāno piedalīties ar divām komandām.

Kā zināms, “Hyundai” sastāvā nākamgad paliks Tjerī Noivils, par viņa komandas biedru kļuvis 2019. gada WRC čempions Ots Tanaks, kurš aizgājis no “Toyota”, bet trešo mašīnu, līdzīgi kā līdz šim, dalīs Sebastjēns Lēbs un Danijs Sordo.

Neskatoties uz izlaistiem trim posmiem, augsto ceturto vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā šogad sasniedza Mikelsens, kamēr Brīns piedalījās divos posmos, abas reizes iekļūstot punktos. Ņemot vērā notikušās pārmaiņas, viņiem šobrīd vietas komandā nav, taču “Hyundai” meklē risinājumu.

“Hyundai” bija viena no rūpnīcām, kas pirms 2017. gada sezonas, kad visi sāka izmantot jaunās paaudzes spēkratus, startēja arī ar “B” komandu. Šobrīd atkal tiek apsvērta šāda iespēja.

“Šobrīd mēs strādājam ar Kreigu un Andreasu,” paziņojis “Hyundai Motorsport” boss Andreā Adamo. “Tiek spriests par daudzām lietām un dažādām iespējām. Smagi strādājam, lai viņiem būtu iespēja palikt pie mums. Kā zinām, nākamgad mums būs mazāk WRC mašīnu uz starta, un viss, ko varu darīt, ir meklēt ceļus, lai to būtu vairāk. Šogad jau paplašinājāmies un gribam to darīt arī turpmāk.”

Jau ziņots, ka Brīns, Mikelsens un Sordo nedēļas nogalē ar ” Hyundai i20 R5″ automašīnām startēja “Monza Rally Show” sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

     [+] [-]

, 2019-12-14 11:25, pirms 4 gadiem
Vai tik mūs atkal negaida vienas komandas dominance rallijā. Es jau tā nopriecājos šosezon, ka WRC ir atgriezis to intrigu kas valdīja 15-20 gadus atpakaļ. Prieki bij īsi. Manuprāt Tanaka parakstīšana uz Hjundaju, bij tāds neliels šāviens galvā visam WRC. Visiem pofig, galvenais piķis.