Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc Kanādas rallija pirmās dienas Māris Neikšāns savas klases līderis

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pēc Kanādas rallija pirmās dienas Māris Neikšāns savas klases līderis
Māris Neikšāns trasē
Foto: carsrally.ca

Aizvadīta pirmā Kanādas čempionāta noslēdzošā posma ''Big White Winter'' diena, pēc kuras Māris Neikšāns un Līga Kotāne ieņem pirmo vietu Production klasē.

Pirmajā ''Big White Winter'' rallija dienā sportistiem pa tumsu bija jāveic divi ātrumposmi. Abos posmos ātrāko laiku uzrādīja viens no šī rallija galvenajiem favorītiem ''Subaru Team Canada'' braucējs Antuans Lestažs. Otrajā vietā pēc pirmās dienas ir Brendons Semenuks, kuram 20 sekundes zaudē Koners Martels.

Ceturtie pēc pirmās dienas absolūti un pirmie Production klasē ir Neikšāns/Kotāne, kuri trešajai vietai zaudē tikai sešas sekundes, kamēr piektās vietas ekipāža tiek apsteigta par nepilnu minūti.

Atgādināsim, ka šis ir Kanādas rallija čempionāta noslēdzošais posms, kurā uz starta izgāja vairāki spēcīgi braucēji no Kanādas un ASV.

Svētdien sportistiem būs jāveic atlikušie astoņi posmi.

Izmantotie resursi:
Canadian Rally Championship