Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Pēc Kanādas rallija pirmās dienas Māris Neikšāns savas klases līderis

Pēc Kanādas rallija pirmās dienas Māris Neikšāns savas klases līderis
Māris Neikšāns trasē
Foto: carsrally.ca

Aizvadīta pirmā Kanādas čempionāta noslēdzošā posma ''Big White Winter'' diena, pēc kuras Māris Neikšāns un Līga Kotāne ieņem pirmo vietu Production klasē.

Pirmajā ''Big White Winter'' rallija dienā sportistiem pa tumsu bija jāveic divi ātrumposmi. Abos posmos ātrāko laiku uzrādīja viens no šī rallija galvenajiem favorītiem ''Subaru Team Canada'' braucējs Antuans Lestažs. Otrajā vietā pēc pirmās dienas ir Brendons Semenuks, kuram 20 sekundes zaudē Koners Martels.

Ceturtie pēc pirmās dienas absolūti un pirmie Production klasē ir Neikšāns/Kotāne, kuri trešajai vietai zaudē tikai sešas sekundes, kamēr piektās vietas ekipāža tiek apsteigta par nepilnu minūti.

Atgādināsim, ka šis ir Kanādas rallija čempionāta noslēdzošais posms, kurā uz starta izgāja vairāki spēcīgi braucēji no Kanādas un ASV.

Svētdien sportistiem būs jāveic atlikušie astoņi posmi.

Izmantotie resursi:
Canadian Rally Championship


Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.
Foto: FIA WRC

Sportistus pirms Horvātijas WRC rallija pārsteidz sniegs

Šīs nedēļas nogalē Horvātijā notiks pasaules rallija čempionāta ceturtais posms, kas risināsies pa asfalta ceļiem, bet ātrumposmu iepazīšanās laikā sportistus pārsteidza sniegs. Tikmēr "Hyundai" komanda atrādījusi savu mašīnu jaunās krāsas, kas papildinātas ar Īrijas karoga motīvu, par godu pirms gada bojā gājušajam sportistam Kreigam Brīnam.
Joss Verstapens. Foto: Twitter.com/Spacesuit_Media

Joss Verstapens pirmo reizi karjerā aizvadījis grants ralliju

52 gadus vecais bijušais F1 pilots Joss Verstapens, kurš tagad pievērsies rallista karjerai, nedēļas nogalē piedalījās Lielbritānijas čempionāta otrajā posmā. Holandietim tas bija pirmais grants rallijs karjerā.