Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Valdība piešķir 210 000 latu Eiropas rallija čempionāta posma rīkošanai Latvijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Valdība piešķir 210 000 latu Eiropas rallija čempionāta posma rīkošanai Latvijā
Jāri Ketomā rallijā "Liepāja-Ventspils"

Valdība šonedēļ pieņēma lēmumu ar 210 tūkstošiem latu atbalstīt Eiropas rallija čempionāta (ERC) posma rīkošanu Latvijā.

210 tūkstoši latu piešķirti Izglītības un zinātnes ministrijai, lai vēlāk nauda tiktu pārskaitīta Latvijas automobiļu federācijai. Šie līdzekļi palīdzēs segt 2014. gada ERC posma licences maksājuma izdevumus.

Kopējās ERC posma organizatoriskās izmaksas tiek lēstas 560 tūkstošu latu apmērā. Licences maksājums sastāda 210 tūkstošus latu, ko izdevies piesaistīt no valsts budžeta, bet pārējos 350 tūkstošus latu plānots piesaistīt no reģiona pašvaldībām, sponsoriem, kā arī no rallija dalībniekiem dalības maksas veidā un no skatītājiem par biļešu iegādi.

Konceptuālu atbalstu līdzdalībā ERC posma rīkošanā 2014. gadā jau devusi Liepājas un Kuldīgas pašvaldība.

Kā zināms, pirmo reizi ERC posms Latvijā norisinājās šī gada februārī. Plānots, ka arī nākamajā sezonā Latvijā tiks rīkots ziemas posms.

Izmantotie resursi:
DELFI - Vadošais ziņu portāls Latvijā - DELFI

  +1 [+] [-]

, 2013-08-08 12:43, pirms 11 gadiem
Vismaz kaut kas pozitīvs visā mēslu ziņu barā(globāli, ne eSportā)