Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Zviedru sportists pēc avārijas rallijkrosa testos tiek nogādāts slimnīcā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Zviedru sportists pēc avārijas rallijkrosa testos tiek nogādāts slimnīcā
Foto: FIA World Rallycross Championship

Ceturtdien Loīkas trasē turpinājās testi pirms jaunās Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonas. Diemžēl kādā no braucieniem avāriju piedzīvoja ''Peugeot Sport'' komandas braucējs Kevins Hansens.

Jau ziņojām, ka šogad Pasaules RX trasēs varēs aizvadīt tikai trīs oficiālos testus, kas notiks Loīkas trasē, Silverstounā un Rīgā.

Pirmie divi oficiālie testi, kas notiks Loīkā un Silverstounā, notiks pirms sezonas pirmā Barselonas RX posma, kas notiks 14.-15.aprīlī. Loīkas trasē sportisti jaunajai sezonai sāka gatavoties 7. - 8.martā, bet Silverstounā – 26. - 27.martā. Šajos testos varēja piedalīties pastāvīgās Pasaules RX komandas, privātie braucēji un wildcard ieguvēji.

Diemžēl testu otrajā dienā avāriju piedzīvoja ''Peugeot Sport'' komandas braucējs Kevins Hansens, kurš šogad startēs vienā komandā ar brāli Timiju Hansenu un Sebastjanu Lēbu. Tiek ziņots, ka zviedru sportists esot spēcīgi ieskrējis trases sienā. Pēc negadījuma sportists tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu pārbaudes.

Kā ziņo sportista brālis, tad Kevinam esot sāpes. ''Gribu jums pateikt, ka Kevinam viss ir kārtībā. Viņš testos piedzīvoja spēcīgu avāriju. Tagad viņš ir slimnīcā, jo viņam ir sāpes, taču viņš atveseļosies,'' saka sportista brālis Timijs Hansens.

Atgādināsim, ka šajos testos piedalījās arī latviešu braucējs Jānis Baumanis.

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship