Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Mežonīgi bezceļu spēkrati sacentīsies "CanAm Trophy" finālā Madonā

Mežonīgi bezceļu spēkrati sacentīsies "CanAm Trophy" finālā Madonā
Foto: canamtrophy.lv

Ar noslēdzošo, piekto posmu šonedēļ, 9. septembrī savu kulmināciju sasniegs "CanAm Trophy" kausa izcīņa. Šajā sezonā tā būs jau otrā atgriešanās Madonas novada Liezēres pagasta Lācos, jo arī sezonas pirmais posms aizvadīts tieši šeit.

Lai gan vieta zināma, tomēr organizatori pacentušies sagatavot jaunus pārbaudījumus, kā arī māte daba nav slinkojusi un pavisam noteikti arī Labā Feja vēl nebūs devusies ziemas miegā. Šoreiz trases konfigurācija pieļauj vairāku paralēlu trašu izveidošanu, lai nodrošinātu daudz spraigākus notikumus trasē un lielāku braucienu intensitāti.

Ja runājam par sezonas kopvērtējumu, CT1 klasē šobrīd pirmajā vietā ir Ernests Purkalns/Dāvis Drubiņš, otrie – Andrejs Brehovs un Vladimirs Loiks. Pagājušā gada uzvarētāji, Vadims un Sanita Selecki ir vien trešajā vietā , bet viņiem ir vēl iespējas pacīnīties par pirmo vietu, līdz ar to šajā klasē viss izšķirsies tieši šajā posmā. Pazīstot Seleckus, viņi pavisam noteikti nedos iespēju konkurentiem šoreiz mierīgi pastaigāties.

ATV hobija klasē starp pirmo (Ģirts Apelis) un otro vietu (Andris Šalaginovs) ir tikai seši punkti, līdz ar to tas, kurš šoreiz būs augstākā vietā, tas arī būs sezonas uzvarētājs. Pārējās klasēs situācija godalgoto vietu rajonā ir diezgan droša: ATV Sport klasē pirmais ir igaunis Hendriks Laurs, ATV hobijs 750 klasē – Rolands Puravs, CT1 klasē – Ģirts Gailītis/Guntis Puzulis, savukārt Side by Side klasē – Modris Krauklis/Valters Krauklis.

Pēc sacensību finiša un apbalvošanas būs lustīga zaļumballe un visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt kafejnīcu.

Izmantotie resursi:
LAF – Latvijas automobiļu federācija


Foto: Talsu Novada Pašvaldība

Talsos un Talsu novadā notiks "Tet Rally Latvia" kombinētais ātrumposms

Šodien Talsu Tautas nama Tornīša zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Tet Rally Latvia preses konference, kurā piedaloties Talsu novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Andim Āboliņam un Tet Rally Latvia direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan pilsētā plānotās rallija aktivitātes, gan Talsos un Talsu novadā paredzētie Tet Rally Latvia ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.
Foto: Toms Paipals

Šo svētdien Rīgā startēs Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta jaunā sezona

Svētdien, 5. maijā, Rīgā, Biķernieku trasē gaidāma Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta sezonas atklāšana. Pirmajā posmā uz starta stāsies ātrākie braucēji astoņās dažādās ieskaites klasēs.
Foto: Autocross.lv

Folkreisa vasaras sezona iesākas ar Gabrāna uzvaru

Nedēļas nogalē, 28. aprīlī, Folkreisa un Krosa komisijas kausa autokrosa braucēji sabrauca Smiltenē, Tepera trasē. Sākās Latvijas vasaras krosa sezona. Folkreisa finālā uzvarēja Ivo Gabrāns, bet autokrosā pirmo vietu izcīnīja Toms Freimanis.