Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Gulbenē pirmo reizi notiks trofi reida sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Gulbenē pirmo reizi notiks trofi reida sacīkstes
Foto: 4x4sport.lv

"CanAm Trophy Latvija" ceturtais posms notiks jau nākamnedēļ, 19. un 20. augustā Lejasciemā, netālu no Gulbenes. Šajā sezonā vēlmi organizēt sacensības ir izteicis un nu jau līdz realizācijai ticis viens no vaininiekiem - Sandis Putniņš, solot, ka šī būs pilnīgi jauna trase un jauni izaicinājumi sportistiem. Trasē būs daudz grāvju un slīpumu, kas sportistiem ļoti iepatikās iepriekšējās sacensībās Zantē.

"Jaunas asinis vienmēr ir labi," par jaunajiem organizatoriem saka Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) trofi reidu komisijas vadītājs Krišjānis Vīdušs. "Cik esmu runājis ar iesaistītajiem cilvēkiem organizēšanā, man tiešām ir pārliecība, ka Lejasciemā būs gan ko redzēt, gan izbaudīt piedaloties."

Cīņas par kopvērtējumu kļūst aizvien sīvākas, jo kausa izcīņa jau šķērsojusi savu vidus punktu, līdz ar to izkristalizējušies līderi. Pēc trīs posmiem CT1 klasē pirmajā vietā ir Ernests Purkalns / Dāvis Drubiņš, taču viņiem uz papēžiem turpat min Andrejs Brehovs / Vladimirs Loiks. CT2 klasē kopvērtējuma līderi ir Ģirts Gailītis / Guntis Puzulis, Side by Side klasē gandrīz nenoķerami, un tie šobrīd ir Modris Krauklis / Valters Krauklis, ATV Sport pirmajā vietā kopvērtējumā ir igaunis Hedriks Laurs, ATV Hobijs klasē - Ģirts Apelis, bet ATV Hobijs 750 klasē Rolands Puravs.

Kā ierasts, sacensību pirmās dienas vakarā būs arī ballīte, kur šoreiz spēlēs grupa "Deep Silence".

Trofi reidu sacensības ir ģimenisks pasākums, kas gan trasē, gan ārpus tās, apvieno meitas un tēvus, sievas un vīrus, dēlus un krusttēvus, draugus un kolēģus. Katra sacīkste ir kā iespēja kvalitatīvi pavadīt laiku kopā, sacenšoties ar sevi un citiem trasē vai izbraucot kopīgā piknikā vērot, kā to dara citi. Atcerieties, ka 19. un 20.augustā to izdarīt būs iespējams Lejasciemā.

Izmantotie resursi:
Trofi reids Latvijā