Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Olivers Solbergs piedzīvo pamatīgu avāriju Portugāles rallija treniņos

Olivers Solbergs piedzīvo pamatīgu avāriju Portugāles rallija treniņos
Solberga automašīna

Pamatīgu avāriju piektdienas treniņos Portugāles ERČ rallijā piedzīvojis viens no šī posma galvenajiem favorītiem Olivers Solbergs.

Ar brīvajiem treniņiem piektdienas vakarā startēja Portugāles ERČ rallijs. Šis rallijs solās būt nopietns izaicinājums visiem sportistiem, jo brīvdienās sola lietu. Arī treniņos vietām trasē lija, bet vietām bija sausa trase. Braucēji pirms treniņiem atzina, ka šajā rallijā noteicošā būs pareiza riepu izvēle.

3,3 kilometrus garajā posmā ātrāko laiku uzrādīja Emīls Lindholms (Škoda Fabia Rally2 evo), kurš par 0,2 sekundēm apsteidza komandas biedru Kreigu Brīnu (Hyundai i20 R5). Trešais – Aleksejs Lukjaņuks.

Septīto ātrāko laiku uzrādīja Olivers Solbergs, taču savā otrajā braucienā sportists piedzīvoja savu nopietnāko avāriju līdzšinējā rallija karjerā. Sportists kādā no līkumiem ar mašīnas aizmuguri trāpīja kokā. Šobrīd nav zināms, vai sportists izies uz starta rītdienas sacensībās, jo, pēc fotogrāfijām spriežot, automašīna ir cietuši visai nopietni. Jāpiebilst, ka šis Solbergam ir tikai otrais asfalta rallijs karjerā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed


Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Cēsu ralliju šogad varētu iekļaut Igaunijas čempionāta kalendārā

Ekonomisku apsvērumu dēļ šogad nenorisināsies Veru rallijs, kam būtu bijis jābūt Latvijas čempionāta trešajam un Igaunijas čempionāta ceturtajam posmam. "Võru Rally" norise bija plānota 7. un 8. jūnijā.
Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool
2

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Kanāriju ERC rallijā šonedēļ Seska ekipāžai būs ļoti sīva konkurence

Jau nākamgad Kanāriju salu rallijs būs iekļauts WRC kalendārā, bet šajā nedēļas nogalē tas būs Eiropas rallija čempionāta otrais posms. Uz starta arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kuriem pretī stāsies spēcīgi asfalta sacīkšu meistari.