Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens pēc testos piedzīvotās avārijas nokļūst slimnīcā (+video)

Hirvonens pēc testos piedzīvotās avārijas nokļūst slimnīcā (+video)
Foto: Twitter

Gatavojoties Jaunzēlandes WRC rallijam, ''Citroen'' komanda Itālijā aizvadīja testus, taču pēc Miko Hirvonena avārijas testi priekšlaicīgi beidzās.

Gatavojoties Jaunzēlandes rallijam, ''Citroen'' pēc Grieķijas rallija devās uz Itāliju, lai aizvadītu testus. Trešdien trasē devās franču sportists Sebastjans Lēbs, taču vakar kārta bija Miko Hirvonenam. Pēc tam, kad tika veikta puse no plānotā, somu sportists lielā ātrumā pieļāva kļūdu un piedzīvoja avāriju.

Gan pilots, gan stūrmanis pēc šī negadījuma tika nogādāti slimnīcā, kur viņiem tika veiktas pārbaudes (klīda runas, ka Hirvonenam esot smadzeņu satricinājums), taču pēc pārbaudēm abi sportisti tika izrakstīti no slimnīcas.

''Hirvonens kūleņoja vairākas reizes, jo bija liels ātrums. Taču pats galvenais, ka viņiem abiem nekas nekaiš. Viņi jau ir atpakaļ no slimnīcas, taču testi ir beigušies,'' teikts ''Citroen'' komandas paziņojumā.

Arī Hirvonens vakar vakarā savā twitter kontā atzina, ka viss esot kārtībā.

Jaunzēlandes rallija starts paredzēts 21. jūnijā.

Hirvonena avārija

  +4 [+] [-]

, 2012-06-01 18:36, pirms 12 gadiem
Tie, kas filmēja, jau nevarēja stāvēt vēl precīzākā vietā, itkā zinājuši.

     [+] [-]

, 2012-06-02 21:58, pirms 12 gadiem
emis31 rakstīja: Tie, kas filmēja, jau nevarēja stāvēt vēl precīzākā vietā, itkā zinājuši.
Aha, turklaat liikumu tik daudz, kuraa vareeja