Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vilemsens/Kurpnieks un Hendrikss/Liepiņš uzvar kvalifikācijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Vilemsens/Kurpnieks un Hendrikss/Liepiņš uzvar kvalifikācijā
Daniels Vilemsens un Haralds Kurpnieks (pa kreisi) jau pirmajā savā kopīgajā pasaules čempionāta posmā uzvarēja kvalifikācijas braucienā.
Foto: komandas foto

Pasaules čempionāta 1. posma kvalifikācijas braucienos ekipāžu motokrosā Pernas le Fonteinas trasē Francijā uzvarēja pašreizējais pasaules čempions Daniels Vilemsens/Haralds Kurpnieks A grupā un Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš - B grupā.

Danielanam un Haraldam sīvu pretestību izrādīja mājinieki Valentīns Žiro un Nikolā Musets, kuri līdz pašām brauciena beigām turējās cieši aizmugurē. Haraldam pēc brauciena bija diezgan pamatīgi uzpampusi nesen savainotā rokas plauksta, taču svētdien finālbraucienos viņš varēs piedalīties. A grupas brauciena startā ar kādu no konkurentiem saķērās Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis un bija spiesti sākt braucieni no pašām beigām, taču spēja pacelties uz 4. vietu. Trešie A grupā - Jans Hendriss un Tims Smēninkss.

B grupā Joriss un Kaspars uzvarēja pārliecinoši. Trešo vietu ieņēma Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks, bet brāļi Jānis un Lauris Daideri mocījās ar motocikla ķibelēm un finišēja astotie.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-01 07:27, pirms 12 gadiem
Vai šīs sacensības ir iespējams kautkur redzēt?Un cikos?

  -1 [+] [-]

, 2012-04-01 07:29, pirms 12 gadiem
Vai sis sacensības ir iespējams kautkur redzēt?Un cikos?

     [+] [-]

, 2012-04-01 14:47, pirms 12 gadiem
ne takam