Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro un Sabulis kļūst par Baltijas iekštelpu motokrosa čempioniem

Karro un Sabulis kļūst par Baltijas iekštelpu motokrosa čempioniem
Matīss Karro uz augstākā pakāpiena
Foto: Gytis Vidžiūnas

Aizvadītajās brīvdienās Lietuvā, Kauņā, norisinājās “Arenacross Baltic Cup” trešais posms, kurā uzvaru Open Pro klasē izcīnīja Matīss Karro, kurš bija ātrākais arī superfinālā. MX2 klasē pirmais Tomas Šileika.

Jau ziņojām, ka “Arenacross Baltic Cup” otrajā posmā, kas notika Arēnā Rīga, Open Pro klasē uzvaru izcīnīja Matīss Karro, bet superfinālā nepārspēts palika Dāvis Ivanovs. Tikmēr MX2 klasē pirmais bija Kārlis Sabulis.

Kauņas posmā, kuru arī apmeklēja gana daudz skatītāju, Open Pro klasē kvalifikācijā ātrākais bija Karro, bet pusfinālā - Ivanovs. Pirmajā braucienā Karro no starta bija otrais, taču tad Matīss atkrita uz trešo vietu. Vēlāk sportists pacēlās uz otro pozīciju un drīz vien sāka uzbrukt Ivanova pirmajai vietai, taču šoreiz Dāvi neizdevās apsteigt. Otrajā braucienā Matīss bija līderis no sākuma līdz pat beigām. Tas divu braucienu summā Karro deva pirmo vietu. Otrais Kauņas posmā palika Ivanovs, bet trešais - Justs.

MX2 klasē šoreiz ātrākais bija Šileika, kurš aiz sevis atstāja franču pilotu Adrienu Lopezu un Kārli Sabuli.

Pēc braucieniem sekoja Superfināls, kur arī šoreiz finālā nokļuva Augusts Justs. Ja Rīgas posmā viņam pretim stājās Ivanovs, tad Kauņā - Karro. Diemžēl arī šoreiz Justam nācās samierināties ar otro vietu, jo ātrāks bija Karro.

Trīs posmu kopvērtējumā MX2 klasē triumfēja Sabulis (90), kurš par diviem punktiem apsteidza lietuvieti Domantu Jazdausku (88). Trešais palika Šileika (81). Tikmēr Open Pro klasē, startējis divos no trim posmiem, par Baltijas iekštelpu motokrosa čempionu kļuva Karro (95), kuram kopvērtējumā 20 punktus zaudēja Arunas Gelazninkas (75). Trešais palika Dāvis Ivanovs (72). 50cc ieskaitē pirmās trīs vietas aizņēma lietuviešu jaunie braucēji.