Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sezonas izskaņa tuvojas: Staicelē tiks aizvadīts pirmspēdējais NK etaps

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Sezonas izskaņa tuvojas: Staicelē tiks aizvadīts pirmspēdējais NK etaps
Tomass Šileika. Foto: msport.ee

Jau 10. septembrī tiks aizvadīts pirmspēdējais Nacionālā kausa (NK) posms motokrosā. Piloti tiksies vienuviet Staicelē, lai turpinātu cīņu par augstāku vietu kopvērtējumā, kā arī čempionu tituliem.

Braucēji nemainīgi tiks sadalīti pēc ātruma un prasmēm. MX Pro ieskaitē startēs paši labākie piloti, MX A klasē otri labākie un tā līdz pat MX D. Dalību sacīkstēs ņems arī MX50, MX65 un MX85 piloti, kas tiks sadalīti divās daļās - jaunākajos un vecākajos braucējos. Protams, ka sacīkstes neizpaliks arī bez Mini MX un MX Zero startiem.

Paredzēts, ka mazāko pilotu sacīkstes beigsies jau ap plkst. 12:30. Tas būs brīdis, kad sāksies lielo pilotu sacensības, kuras varētu noslēgties vien ap plkst. 19:00.

NK ir īpašs ar to, ka šajā seriālā iespējas tiks pie godalgām ir teju katram. Sportisti tiek sadalīti pēc ātruma, prasmē un tā, cik daudz ir spējīgi paveikt trasē. Sacīkstes ir balstītas uz pilotu attīstību un ir visplašāk apmeklētākās dalībnieku ziņā šogad.

Iepriekšējais etaps 27. augustā norisinājās Siguldā. Toreiz prestižajā MX Pro klasē uzvaras laurus plūca Kārlis Sabulis.

Nacionālais kauss noslēgsies 8. oktobrī, kad Jūrkalnē tiks aizvadīts pēdējais šī seriāla posms. Tad arī taps skaidri visi jaunie čempioni.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT